TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕВЕ КАДЕ ВРНЕ СНЕГ ВО ОВОЈ МОМЕНТ – на овој патен правец нема снег, но мора да бидете внимателни почнувајќи од 15 часот

Курир - 24.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид денеска во периодот од 15:00 до 16:30 часот ќе се изврши минирање, а снег со слаб интензитет врне на патните превои Буково и Ѓавато и во Битола, со силен интензитет во Маврово, информира АМСМ.

УТРЕ ОД 15 ДО 16:30 ЧАСОТ: Ќе има минирање на автопатот во изградба Кичево – Охрид за кој требаше да има чочек пред ...

Денешен - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид, кој требаше да биде готово уште во 2018 година, утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од ...

Утре минирање на автопатот Кичево- Охрид

Курир - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

Lider - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре минирање на автопатот Кичево- Охрид

Нетпрес - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

Сител - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти ...

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

OhridNews - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Инаку Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на ...

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

Опсервер - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

Слободен Печат - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

Независен - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре ќе се минира на патната делница од Кичево кон Охрид

МКД - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се врши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ и ги повикува возачите да го имаат предвид тој временски период и да го прилагодат времето на своето патување, како и да ја почитуваат поставената ...

Утре минирање на патот Кичево- Охрид

Фокус - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Ќе се минира автопатот Кичево – Охрид

Локално - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре минирање на автопатот Кичево – Охрид

Алсат-М - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

АМСМ: Утре од 15 до 16:30 часот ќе има минирање на автопатот Кичево – Охрид

Нова ТВ - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ . Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози , наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на ...

Во понделеник минирање на патот Кичево-Охрид

Скопје1 - 23.01.2022

На ден 24.01.2022 на автопатот Кичево-Охрид ќе се изврши минирање во времето од 15 до 16:30 часот. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на дежурните ...

Ако утре патувате, ќе има мнинирање на пат во западна Македонија

Фактор - 23.01.2022

За сите кои патуваат утре, во западниот дел на државата ќе има минирање. На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот. Информацијата ја соопшти АМСМ.

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

Вечер Прес - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре од 15:00 до 16:30 часот минирање на автопатот Кичево – Охрид

еМагазин - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре минирање на патот Кичево - Охрид

24 Вести - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Утре од 15:00 до 16:30 минирање на автопатот Кичево – Охрид

MakPress - 23.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид утре ќе се изврши минирање во периодот од 15 до 16:30 часот, соопшти АМСМ. Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција на екипите ...

Минирање на автопатот Кичево-Охрид, снег на Буково, Ѓавато и Маврово

Кајгана - 24.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид денеска во периодот од 15:00 до 16:30 часот ќе се изврши минирање, а снег со слаб интензитет врне на патните превои Буково и Ѓавато и во Битола, со силен интензитет во Маврово, информира АМСМ.

Минирање на автопатот Кичево – Охрид, снег на Буково, Ѓавато и Маврово

ТВ21 - 24.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид денеска во периодот од 15:00 до 16:30 часот ќе се изврши минирање, а снег со слаб интензитет врне на патните превои Буково и Ѓавато и во Битола, со силен интензитет во Маврово, информира АМСМ.

Од 15 до 16,30 часот ќе има минирање на автопатот Кичево – Охрид

МКД - 24.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид денеска во периодот од 15,00 до 16,30 часот ќе се изврши минирање, а снег со слаб интензитет врне на патните превои Буково и Ѓавато и во Битола, со силен интензитет во Маврово, информира АМСМ.

Минирање на автопатот Кичево – Охрид, снег на Буково, Ѓавато и Маврово

Канал5 - 24.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид денеска во периодот од 15:00 до 16:30 часот ќе се изврши минирање, а снег со слаб интензитет врне на патните превои Буково и Ѓавато и во Битола, со силен интензитет во Маврово, информира АМСМ.

Минирање на автопатот Кичево – Охрид, снег на Буково, Ѓавато и Маврово

Опсервер - 24.01.2022

– На автопатот Кичево – Охрид денеска во периодот од 15:00 до 16:30 часот ќе се изврши минирање, а снег со слаб интензитет врне на патните превои Буково и Ѓавато и во Битола, со силен интензитет во Маврово, информира АМСМ.

Минирање на автопатот Кичево – Охрид, снег на Буково, Ѓавато и Маврово

MakPress - 24.01.2022

На автопатот Кичево – Охрид денеска во периодот од 15:00 до 16:30 часот ќе се изврши минирање, а снег со слаб интензитет врне на патните превои Буково и Ѓавато и во Битола, со силен интензитет во Маврово, информира АМСМ.

Силни врнежи од снег во Маврово, сообраќајот се одвива по влажни коловози

Скопје1 - 24.01.2022

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција од дежурните екипи на ЈП Македонијапат. Снег со слаб интезитет врне на Буково, Ѓавато и Битола, а снег со силен ...

Обилен снег во Маврово, возачите да внимаваат

Слободен Печат - 24.01.2022

Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози, наместа со остатоци од кашест снег на коловозот по интервенција од дежурните екипи на ЈП Македонијапат, соопшти АМСМ.