TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црна Гора домаќин на Самитот на премиери на ЦЕИ

Р.С.Европа - 02.12.2021

Денеска и утре во Будва, Црна Гора, ќе се одржи самитот на премиерите на Централноевропската иницијатива. Најавено е дека на самитот ќе учествуваат премиерите Словенија, Србија, Хрватска, Бугарија, претседавачот со Советот на министри на Босна и ...

Црна Гора домаќин на Самитот на премиери на ЦЕИ

Алсат-М - 02.12.2021

Денеска и утре во Будва, Црна Гора, ќе се одржи самитот на премиерите на Централноевропската иницијатива. Најавено е дека на самитот ќе учествуваат премиерите Словенија, Србија, Хрватска, Бугарија, претседавачот со Советот на министри на Босна и ...