TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Кумановски м. - 11.01.2019

Камион марка „МАН“, сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври“. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат“ во ...

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Слободен Печат - 11.01.2019

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат“ во расчистување на улиците, но околу 14:55 часот се запалило на улицата „11 Октомври“ во Куманово.

Се запали камион чистејќи снег во Куманово

Курир - 11.01.2019

Камион „ман“, сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври“. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат“ во расчистување ...

Чистејќи снег, се запали камион на „Македонија пат“

Република - 11.01.2019

Камион „ман”, сопственост на кумановска компанија, вчера се запалил чистејќи снег на улицата „11 Октомври”. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, тешкото товарно возило асистирало на ЈП „Македонија пат” во расчистување ...