TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалничката на Могила го обвини Претходникот дека потрошил 52.000 евра за кафански сметки, Тој вели дека на ...

Сакам да кажам - 14.02.2018

За пет години претходните општински власти од Могила потрошиле над 52.000 евра за кафански сметки, обвини новата градоначалничка Јасмина Гулевска. Таа на својот Фејсбук профил напиша дека на овој начин недомаќински и неодговорно се трошеле ...

Гулевска: Како се трошеле парите од претоходниот градоначалник на Могила

Тера - 13.02.2018

Градоначалничката на Могила Јасмина Гулевска преку својот Facebook профил им се обрати на жителите на општина Могила за како што напиша, како недомаќински и неодговорно се трошеле општинските пари.