TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на „Тихување” – 20 години поезија со Тихомир Јанчовски

Радио МОФ - 09.11.2019

Синоќа во Салон 19,19 од Културно информативниот центар, се одржа промоција на книгата “Тихување” – избор поезија од Тихомир Јанчовски . Во пријатен амбиент, се промовираа песните со наслов „Игла и конец” ,„Тагата на Јов”, „Староста може, а и не ...

Промоција на „Тихување“ од Тихомир Јанчовски

Н.Македонија - 08.11.2019

Промоција на книгата „Тихување“ од Тихомир Јанчовски ќе се одржи вечерва, во „Салон 19,19“, со почеток во 19.19 часот. Книгата е избор од сите осум објавени поетски книги, во периодот од 1999 до 2019 г.

Промоција на „Тихување“ од Тихомир Јанчовски

Република - 08.11.2019

Промоција на книгата „Тихување“ од Тихомир Јанчовски ќе се одржи вечерва, во „Салон 19,19“, со почеток во 19.19 часот. Книгата е избор од сите осум објавени поетски книги, во периодот од 1999 до 2019 г.