TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мадуро ќе го менува знамето на Венецуела

Опсервер - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...

Мадуро ќе го менува знамето на Венецуела

24Инфо - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...

Мадуро ќе го менува знамето на Венецуела

Бриф - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...

Мадуро сака да додаде ѕвезда на венецуелското знаме: Еве што би претставувала таа

Слободен Печат - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...

Венецуела ќе го менува знамето: Ќе ја става ѕвездата на територијата каде што има најмногу нафта

Република - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...

Мадуро ќе го менува знамето на Венецуела

Независен - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...

Мадуро ќе го менува знамето на Венецуела

А1 On - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...

Мадуро ќе го менува знамето на Венецуела

Вечер Прес - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...

Мадуро ќе го менува знамето на Венецуела

MakPress - 22.01.2021

Венецуелскиот претседател Николас Мадуро му предложи на Народното Собрание да се додаде уште една ѕвезда на знамето на оваа земја. Со тоа на централниот дел од тробојката (жолта, сина, црвена) би била додадена и деветта ѕвезда како признавање на ...