TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Го препродаваат ли Кинезите Интер ?

Канал5 - 12.01.2019

Актуелното раководство на Интер би можеле да ги продадат акциите на клубот за 800 милиони евра. Непозната инвестициска групација од Хонг Конг испрати и вотра понуда за сопственост над клубот Интер.

Анонимен инвеститор понудил 800 милиони евра за Интер

TopSport - 12.01.2019

На адреса на инвестициската група Сунинг, во чија сопственост се наоѓа фудбалскиот клуб Интер, од Хонг Конг пристигнала понуда за купување на клупските акции. Весникот „Месаџеро“, тврди дека станува збор за сума од 800 милиони евра.

„Нераѕурите“ добија интересна понуда од Хонг Конг: Интер добива нови сопственици!?

СуперСпорт - 12.01.2019

Италијанските медиуми пишуваат дека сопствениците на Интер добиле примамлива понуда од Хонг Конг за да го продадат клубот. Инвеститори од Хонг Конг понудиле дури 800 милиони евра, кои изгледаат и тоа како примамливо, но не е позната желбата за ...

Инвеститори од Хонг Конг нудат богатство за да го купат Интер!?

Sport 1 - 12.01.2019

Италијанските медиуми пишуваат дека инвеститори од Хонг Конг имале преговори со сопствениците на Интер за да го купат нивниот клуб. Сунинг групацијата ја одбиле првата понуда од Хонг Конг, но наводно во тек е подготовка на многу поголема.

Кинезите добија примамлива понуда за продажба на Интер

Спортски - 12.01.2019

Италијанските медиуми пишуваат дека во „Санинг“ добиле понуда. Очигледно дека порасна угледот на Интер на голема сцена, сега „Санинг“ има понуда да го продаде клубот и да направи профит. Првата понуда наводно била од група на бизнисмени од Хонг ...