TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО) БЕЗДОМНИК СТАНАЛ МИЛИОНЕР: Сега им помогнува на другите кои се нашле во слична ситуација!

Екран - 14.08.2019

Иако звучи нестварно и како сценарио од некој филм, приказната за момчето Хери Сандерс од Австралија и тоа како е вистинска. Исто така е и пример за тоа дека во животот работите можат да се променат на подобро.

Овој бездомник станал милионер и сега им помага на другите кои се нашле во иста ситуација

Точка - 14.08.2019

Иако звучи филмски и нереално, приказната за Хери Сандерс од Австралија и тоа како е реална. Исто така тој е и пример за тоа колку работите во животот може да тргнат на подобро. Хери Сандерс на 17 години станал бездомник, а набрзо потоа застанал на ...

Овој бездомник станал милионер и сега им помага на другите кои се нашле во иста ситуација

Скопје24 - 14.08.2019

Иако звучи филмски и нереално, приказната за Хери Сандерс од Австралија и тоа како е реална. Исто така тој е и пример за тоа колку работите во животот може да тргнат на подобро. Хери Сандерс на 17 години станал бездомник, а набрзо потоа застанал на ...

Овој бездомник станал милионер и сега им помага на другите кои се нашле во иста ситуација

365 - 14.08.2019

Иако звучи филмски и нереално, приказната за Хери Сандерс од Австралија и тоа како е реална. Исто така тој е и пример за тоа колку работите во животот може да тргнат на подобро. Хери Сандерс на 17 години станал бездомник, а набрзо потоа застанал на ...