TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ваучер од по 500 евра за лицата над 60 години кои ќе се вакцинираат во Словачка

Сител - 02.12.2021

Словачка ќе ги наградува лицата постари од 60 години со ваучер од 500 евра доколку се вакцинираат против коронавирусот, соопшти министерот за финансии на таа земја Игор Матовиќ. Овој ваучер во вредност од 500 евра може да се користи во кафеани, ...

Словачка ќе дели ваучери од 500 евра за граѓаните над 60 години што ќе се вакцинираат против ковид

360 степени - 02.12.2021

Бонусот е наменет како ваучер кој може да се користи во угостителски објекти, за купување билети за спортски настани, кино, театар, изложби, концерти, за плаќање на фризерски салони или во спортски сали Околу 46 отсто од населението е вакцинирано со ...

Словачка ќе дели ваучери од 500 евра за граѓаните над 60 години што ќе се вакцинираат против ковид

Алсат-М - 02.12.2021

Словачката влада предложи план со кој се предвидува бонус од 500 евра за секое лице над 60 години доколку се вакцинира против коронавирусот, во услови кога околу 46 отсто од населението е вакцинирано со две дози.

Мотивација за вакцина: Ваучери од 500 евра за Словаците над 60 години

Фокус - 02.12.2021

Словачката влада предложи план со кој се предвидува бонус од 500 евра за секое лице над 60 години доколку се вакцинира против коронавирусот, во услови кога околу 46 отсто од населението е вакцинирано со две дози.

Вачуер од 30.000 денари за постарите од 60 години кои ќе се вакцинираат - нови мотивациски мерки на Владата во Словачка

Press24 - 02.12.2021

Владата на Словачка денеска предложи план за на лицата постари од 60 години да им се додели ваучер од 500 евра доколку се вакцинираат против корона вирусот, соопшти министерот за финансии на таа земја, Игор Матовиќ.

Словачка ќе дели ваучери од 500 евра за граѓаните над 60 години што ќе се вакцинираат против ковид

Zoom - 02.12.2021

Словачката влада предложи план со кој се предвидува бонус од 500 евра за секое лице над 60 години доколку се вакцинира против коронавирусот, во услови кога околу 46 отсто од населението е вакцинирано со две дози.

Ваучери од 500 евра за Словаците над 60 години

Н.Македонија - 03.12.2021

Словачката влада предложи план со кој се предвидува бонус од 500 евра за секое лице над 60 години доколку се вакцинира против коронавирусот, во услови кога околу 46 отсто од населението е вакцинирано со две дози.