TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се гради нова градинка во Кавадарци која ќе згрижи 100 деца...

Н.Македонија - 29.09.2016

Се гради нова градинка во Кавадарци која ќе згрижи 100 деца Во кругот на јавната здраствена установа „Здраствен дом“ во Кавадарци, во непосредна близина на градскиот парк, отопочната е изградбата на новата градинка, инвестиција на oпштинаta ...

Министерот Спасов во Кавадарци на почеток на изградба на нова градинка

Сител - 29.09.2016

Расте бројот на детски градинки во Македонија. Во изминатите неколку години се отворени над 50 нови установи. Од министерството за труд и социјала велат дека во годишните програми за работи се предвидува секоја година да се формираат по нови 10-тина ...

Кавадарци во 2017 ќе добие нова градинка

Канал5 - 29.09.2016

Кавадарци ќе добие нова детска градинка. Започна изградбата на новиот објект за згрижување на деца од предучилишна возраст. Според планот на надлежните, градежните активности ќе завршат на почетокот од следната година, а градинката ќе биде со ...

Во Кавадарци се гради нова детска градинка

Нетпрес - 29.09.2016

Дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов заедно со кавадаречкиот градоначалник Александар Панов, денеска присуствуваше на воведот во градежните работи за изградба на детска градинка во Кавадарци.

Се гради нова детска градинка во Кавадарци

Република - 29.09.2016

Дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов заедно со кавадаречкиот градоначалник Александар Панов, денеска присуствуваше на воведот во градежните работи за изградба на детска градинка во Кавадарци.

Нова градинка за дечињата од Кавадарци

Курир - 29.09.2016

Дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов заедно со кавадаречкиот градоначалник Александар Панов, денеска присуствуваше на воведот во градежните работи за изградба на детска градинка во Кавадарци.

Во Кавадарци се гради нова детска градинка

Сител - 29.09.2016

Дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов заедно со кавадаречкиот градоначалник Александар Панов, денеска присуствуваше на воведот во градежните работи за изградба на детска градинка во Кавадарци.

Нова градинка за дечињата од Кавадарци

Press24 - 29.09.2016

Дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов заедно со кавадаречкиот градоначалник Александар Панов, денеска присуствуваше на воведот во градежните работи за изградба на детска градинка во Кавадарци.

Во Кавадарци се гради нова детска градинка

Точка - 29.09.2016

Дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов заедно со кавадаречкиот градоначалник Александар Панов, денеска присуствуваше на воведот во градежните работи за изградба на детска градинка во Кавадарци.

Во Кавадарци се гради нова детска градинка

А1 On - 29.09.2016

Дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика Диме Спасов заедно со кавадаречкиот градоначалник Александар Панов, денеска присуствуваше на воведот во градежните работи за изградба на детска градинка во Кавадарци.