TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гинекологија: Се води постапка за можен плагијат на докторатот на Хаџи-Лега

+инфо - 13.01.2018

За една година, колку што тестовите и апаратот се присутни на клиниката, направени се 22 тестови, а од сите нив не произлегол ниту еден резултат. Клиниката за гинекологија одговори на Отвореното писмо од д-р Марија Хаџи Лега „Ако Јовановска не се ...

Докторке Хаџи-Лега, наместо да се заканувате со тужби на „Фокус“, извинете им се на вработените на Гинекологија и на ...

Фокус - 12.01.2018

Пишува: Ирена МУЛАЧКА Поранешната директорка на скопската Клиника за Гинекологија, Марија Хаџи-Лега во писмен допис испратен до редакцијата на „Фокус“ побара јавно извинување за текстот „Гинекологија ја тужи поранешната директорка Хаџи-Лега, ...

Гинекологија со писмо до екс директорката: „Боса“ сте во својата струка и направивте плагијат на вашиот докторски труд, ...

Фокус - 13.01.2018

Скопската Клиника за Гинекологија ја демантира поранешената директорка на клиниката доктор Марија Хаџи-Лега, тврдејќи дека е непрофесинална во својата струка и дека за неа се води постапка за можен плагијат на научен труд.

Гинекологија со писмо до екс директорката: „Боса“ сте во својата струка и направивте плагијат на вашиот докторски труд, ...

iPortal - 13.01.2018

Скопската Клиника за Гинекологија ја демантира поранешената директорка на клиниката доктор Марија Хаџи-Лега, тврдејќи дека е непрофесинална во својата струка и дека за неа се води постапка за можен плагијат на научен труд.

Гинекологија со писмо до екс директорката: „Боса“ сте во својата струка и направивте плагијат на вашиот докторски труд, ...

Либертас - 13.01.2018

Скопската Клиника за Гинекологија ја демантира поранешената директорка на клиниката доктор Марија Хаџи-Лега, тврдејќи дека е непрофесинална во својата струка и дека за неа се води постапка за можен плагијат на научен труд.

Гинекологија со писмо до екс директорката: „Боса“ сте во својата струка и направивте плагијат на вашиот докторски труд, ...

Бриф - 14.01.2018

Скопската Клиника за Гинекологија ја демантира поранешената директорка на клиниката доктор Марија Хаџи-Лега, тврдејќи дека е непрофесинална во својата струка и дека за неа се води постапка за можен плагијат на научен труд.