TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одберете некое од нив: Ова се најпопуларните бебешки имиња за 2020 година

Скопје24 - 17.10.2020

Името кое ни го даваат нашите родители, е многу значајно за секоја личност, бидејќи не претставува и ни дава моќ во животот. Затоа одберете некое име на кое вашето дете целиот живот ќе биде гордо.

Дел од нив ги има и во Македонија: Ова се најпопуларните имиња за бебиња во 2020-та година

Курир - 17.10.2020

До крајот на 2020 година остануваат уште два и пол месеца, но според пописот направен на досегашните податоци од јануари на порталот Nameberry, веќе се избрани најпопуларните имиња во светот годинава.

Најпопуларните имиња за бебиња во 2020-та година

Press24 - 18.10.2020

До крајот на 2020 година остануваат уште два и пол месеца, но според пописот направен на досегашните податоци од јануари на порталот Nameberry, веќе се избрани најпопуларните имиња во светот годинава.