TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

А1 On - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Европската унија го заостри издавањето визи за Русите

Канал5 - 30.09.2022

Европската Комисија ги повика граничните служби и конзулатите на земјите-членки повнимателно да ги следат барањата за влезни визи на руските граѓани, од кои многумина се обидуваат да ја напуштат земјата по прогласената делумна мобилизација.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Курир - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Zoom - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани

ТВ21 - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит. Премиерот Албин Курти изјави дека руските државјани со редовни, ...

Косово им воведе визи на Русите

Слободен Печат - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит. Премиерот Албин Курти изјави дека руските државјани со редовни, ...

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Опсервер - 30.09.2022

– Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Сител - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Вечер Прес - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Република - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Фокус - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит. Премиерот Албин Курти изјави дека руските државјани со редовни, ...

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Либертас - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Lider - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

Во Центар - 30.09.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.

Косово воведе визи за сите руски државјани, без исклучоци

MakPress - 01.10.2022

Владата на Косово на денешната седница донесе одлука за воведување визи за сите државјани на Русија кои на било кој начин сакаат да влезат или да ја користат државата за транзит, јави дописникот на МИА од Приштина.