TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бугарија може да ни помогне партнерски да добиеме 2 милијарди евра

Слободен Печат - 16.05.2018

Пишува: Весна Дамчевска Во Македонија, во партнерство со Бугарија, може да се слеат од 1 до 2 милијарди евра. Оваа оптимистичка најава пристигна од Веселин Халачев, кој е претседателот на Обединетите бизнис-клубови(ОБК) од Бугарија, а и член на ...

Полесен пристап до ЕУ фондовите преку соработка со бугарските мали и средни компании

А1 On - 16.05.2018

Македонските и бугарските мали и средни компании преку взаемна соработка може да привлечат од една до две милијарди евра од европските програми кои директно се управуваат од Европската комисија, порача Веселин Халачев, претседателот на Обединетите ...

Соработка на Бугарско-македонскиот бизнис клуб и Обединетите бизнис клубови од Бугарија

Локално - 16.05.2018

Бугарско-македонскиот бизнис клуб (БМБК) ќе потпише договор за соработка со Обединетите бизнис клубови (ОБК) од Бугарија. Договорот денеска треба да го потпишат претседателот на БМБК Никола Поп Илиев и претседателот на ОБК Веселин Халачев, кој ...

Соработка на Бугарско-македонскиот бизнис клуб и Обединетите бизнис клубови од Бугарија

А1 On - 16.05.2018

Бугарско-македонскиот бизнис клуб (БМБК) ќе потпише договор за соработка со Обединетите бизнис клубови (ОБК) од Бугарија. Договорот денеска треба да го потпишат претседателот на БМБК Никола Поп Илиев и претседателот на ОБК Веселин Халачев, кој ...

Соработка на Бугарско-македонскиот бизнис клуб и Обединетите бизнис клубови од Бугарија

Сител - 16.05.2018

Бугарско-македонскиот бизнис клуб (БМБК) ќе потпише договор за соработка со Обединетите бизнис клубови (ОБК) од Бугарија. Договорот денеска треба да го потпишат претседателот на БМБК Никола Поп Илиев и претседателот на ОБК Веселин Халачев, кој ...

Соработка на Бугарско-македонскиот бизнис клуб и Обединетите бизнис клубови од Бугарија

Вечер - 16.05.2018

Бугарско-македонскиот бизнис клуб (БМБК) ќе потпише договор за соработка со Обединетите бизнис клубови (ОБК) од Бугарија. Договорот денеска треба да го потпишат претседателот на БМБК Никола Поп Илиев и претседателот на ОБК Веселин Халачев, кој ...

Соработка на Бугарско-македонскиот бизнис клуб и Обединетите бизнис клубови од Бугарија

Денар - 16.05.2018

Бугарско-македонскиот бизнис клуб (БМБК) ќе потпише договор за соработка со Обединетите бизнис клубови (ОБК) од Бугарија. Договорот денеска треба да го потпишат претседателот на БМБК Никола Поп Илиев и претседателот на ОБК Веселин Халачев, кој ...