TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја утре повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров

Слободен Печат - 25.11.2021

Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од корисниците од ...

Делови од Ѓорче Петров и Аеродром утре без струја

Курир - 25.11.2021

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 26.11.2021 година (петок) поради веќе закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат: – во време од 08.00 – 16.00 часот дел од корисниците од бул.

Делови од Ѓорче Петров и Аеродром утре без струја

Lider - 25.11.2021

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 26.11.2021 година (петок) поради веќе закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат: – во време од 08.00 – 16.00 часот дел од корисниците од бул.

Делови од две скопски општини без струја, вода ќе нема на неколку улици

Скопје инфо - 25.11.2021

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска (петок) поради веке закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат: -во време од 08.00 – 16.00 часот дел од корисниците од бул. Видое Смиелевски Бато, спроти ПСС, и тоа блокови 1, 3, 5 и 9 ...

Делови од Ѓорче Петров и Аеродром утре без струја

Нетпрес - 25.11.2021

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 26.11.2021 година (петок) поради веќе закажани технички зафати без електрична енергија ќе останат: – во време од 08.00 – 16.00 часот дел од корисниците од бул.

Без струја утре повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров

Опсервер - 25.11.2021

ript> – Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од ...

РЦУК: Утре 8 часа без струја дел од корисниците во Аеродром, како и во населбата Ѓорче Петров

Денешен - 25.11.2021

Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од корисниците од ...

Без струја утре повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров

Frontline - 25.11.2021

Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од корисниците од ...

Најавен е осум часовен прекин на струја на овие улици

Скопје24 - 25.11.2021

Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од корисниците од ...

Утре без струја повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров

Канал5 - 25.11.2021

Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од корисниците од ...

Без струја утре повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров

Вечер Прес - 25.11.2021

Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од корисниците од ...

Без струја утре повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров

Република - 25.11.2021

Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од корисниците од ...

Без струја утре повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров

MakPress - 25.11.2021

Поради веќе закажани технички зафати без струја утре ќе бидат повеќе улици во Аеродром и Ѓорче Петров. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 16 часот без струја во општина Аеродром ќе бидат дел од корисниците од ...