TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Koста Петров – најпродаван домашен автор за 2019 година

Бриф - 14.01.2020

КОСТА ПЕТРОВ – НАЈПРОДАВАН ДОМАШЕН АВТОР ЗА 2019 Коста Петров, еден од најчитаните македонски автори, веќе неколку години се наоѓа на врвот на нашата топ-листа. Бројките се само потврда за неговиот несомнен квалитет како автор, и за умешностa да ...

Коста Петров е најпродаван македонски автор за 2019 година во ТРИ

Frontline - 14.01.2020

Бројките се само потврда за неговиот несомнен квалитет како автор, и за умешностa да инспирира илјадници луѓе да ја следат неговата успешна приказна, велат од ТРИ. Коста Петров, еден од најчитаните македонски автори, веќе неколку години се наоѓа на ...

Коста Петров – најпродаван домашен автор за 2019

Локално - 14.01.2020

Коста Петров, еден од најчитаните македонски автори, веќе неколку години се наоѓа на врвот на нашата топ-листа. Бројките се само потврда за неговиот несомнен квалитет како автор, и за умешностa да инспирира илјадници луѓе да ја следат неговата ...

Коста Петров повторно најпродаван македонски автор

iPortal - 14.01.2020

КОСТА ПЕТРОВ – НАЈПРОДАВАН ДОМАШЕН АВТОР ЗА 2019 Коста Петров, еден од најчитаните македонски автори, веќе неколку години се наоѓа на врвот на нашата топ-листа. Бројките се само потврда за неговиот несомнен квалитет како автор, и за умешностa да ...

Потпретседателот на СДСМ најпродаван автор во 2019

Фактор - 14.01.2020

Издвачкиот центар Три го прогласи Коста Петров за најпродаван домашен автор и во 2019 година. Во обава на фејсбук напишаа дека „еден од најчитаните македонски автори, веќе неколку години се наоѓа на врвот на топ-листата“.