TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Потврден филмот за Џокер со Хоакин Феникс

Сакам да кажам - 12.07.2018

„Ворнер брос“ и официјално потврди дека ќе прави филм за потеклото на Џокер, при што еден од најомилените негативци би требало да го игра Хоакин Феникс, кој е во завршни преговори за улогата.

Хоакин Феникс ќе биде Џокер во новиот филм на DC

Кајгана - 11.07.2018

По долго месеци полни со шпекулации, денеска конечно беше потврдено дека DC и Warner Bros подготвуваат нов филм за најпознатиот стрип-негативец и најголем непријател на Бетмен, Џокер. Во главната улога ќе се појави Хоакин Феникс, актерот за кој се ...

Хоакин Феникс ќе го глуми познатиот негативец Џокер

1tv - 11.07.2018

Хоакин Феникс ќе го толкува „Џокер“, познатиот негативец од „Бетмен“ филмовите и стриповите, во филм каде што тој, Џокерот ќе биде главен лик, објави „Холивуд Рипортер“. Приказната ќе раскажува за почетоците – како Џокерот станал психопат, ...

Хоакин Феникс ќе го глуми познатиот негативец Џокер

Стандард - 11.07.2018

Хоакин Феникс ќе го толкува „Џокер“, познатиот негативец од „Бетмен“ филмовите и стриповите, во филм каде што тој, Џокерот ќе биде главен лик, објави „Холивуд Рипортер“. Приказната ќе раскажува за почетоците – како Џокерот станал психопат, ...

Хоакин Феникс во улогата на Џокер

Н.Македонија - 11.07.2018

Хоакин Феникс ќе го толкува „Џокер“, познатиот негативец од „Бетмен“ филмовите и стриповите, во филм каде што тој, Џокерот ќе биде главен лик, објави „Холивуд Рипортер“. Приказната ќе раскажува за почетоците – како Џокерот станал психопат, ...

Хоакин Феникс ќе го глуми познатиот негативец Џокер

Либертас - 11.07.2018

Хоакин Феникс ќе го толкува „Џокер“, познатиот негативец од „Бетмен“ филмовите и стриповите, во филм каде што тој, Џокерот ќе биде главен лик, објави „Холивуд Рипортер“. Приказната ќе раскажува за почетоците – како Џокерот станал психопат, ...

Познато кој ќе го глуми „Џокер“- негативецот од Бетмен

Курир - 11.07.2018

Хоакин Феникс ќе го толкува „Џокер“, познатиот негативец од „Бетмен“ филмовите и стриповите, во филм каде што тој, Џокерот ќе биде главен лик, објави „Холивуд Рипортер“. Приказната ќе раскажува за почетоците – како Џокерот станал психопат, ...

Познато кој ќе го глуми „Џокер“

ЗаЗабава - 11.07.2018

Хоакин Феникс ќе го толкува „Џокер“, познатиот негативец од „Бетмен“ филмовите и стриповите, во филм каде што тој, Џокерот ќе биде главен лик, објави „Холивуд Рипортер“. Приказната ќе раскажува за почетоците – како Џокерот станал психопат, ...