TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

Курир - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција ја укинува забраната за Википедија

24Инфо - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

А1 On - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

Опсервер - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

Вечер - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

Република - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

CivilMedia - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

Локално - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

Либертас - 15.01.2020

– По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

Алсат-М - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...

Турција ја укинува забраната за „Википедија“

Факултети - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за „Википедија“ во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернет-енциклопедијата во Турција, која трае веќе две години, претставува кршење на ...

Турција од денеска ја укинува забраната за Википедија

MakPress - 15.01.2020

По пресудата на турскиот Уставен суд, од денеска треба да се укине забраната за Википедија во оваа земја. Судот пред извесно време одлучи дека блокадата на интернетската енциклопедија во Турција, која, патем, трае веќе две години, претставува кршење ...