TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПОЦ од 1 октомври воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта

24Инфо - 30.09.2022

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“-Скопје,од 1 октомври 2022 година,воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, како и промени во дел од цените и надоместоците за услугите на претпријатието.

Дали нередот ќе стане ред за паркирањето во Автокоманда?

Н.Македонија - 29.09.2022

Автокоманда е едно од населените места во Скопје во кои од преголем број возила, како што велат жителите на населбата, „нема каде игла да се фрли“. Во битката да се најде слободно паркинг-место, жителите и оние што работат во оваа скопска населба ...

Тетовски „Градски паркинг“ не кажува зошто наплаќа од граѓаните за паркинзи што не се пуштени во употреба

Мета - 29.09.2022

Иако зонските паркинзи Б9 и Б14 во Тетово сè уште не се пуштени во употреба, системот веќе неколку недели наплатува од граѓаните кои паркираат таму и испраќаат СМС пораки. Граѓаните праќаат пораки затоа што ЈП „Градски паркинг“-Тетово има поставено ...

Нова зонска поделба на јавните паркиралишта на ЈП Паркинзи на Општина Центар

Канал5 - 30.09.2022

​Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“-Скопје, од 1 октомври 2022 година, воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, како и промени во дел од цените и надоместоците за услугите на претпријатието.

Нови зонска поделба на јавните паркиралишта во Центар

Независен - 30.09.2022

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“-Скопје, од 1 октомври 2022 година, воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, како и промени во дел од цените и надоместоците за услугите на претпријатието.

Нова зонска поделба на паркиралиштата на ЈП Паркинзи на Општина Центар

А1 On - 30.09.2022

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“-Скопје, од 1 октомври 2022 година, воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, како и промени во дел од цените и надоместоците за услугите на претпријатието.

Промени во зонското паркирање во центар: Час паркинг и до 100 денари

Press24 - 30.09.2022

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“-Скопје, од 1 октомври 2022 година, воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, како и промени во дел од цените и надоместоците за услугите на претпријатието, ...

Нова зонска поделба на јавните паркинзи во Центар и промена на цените

Алсат-М - 30.09.2022

Јавното претпријатие за јавни паркиралишта „Паркинзи на Општина Центар“ (ПОЦ) соопшти дека од 1 октомври 2022 година воведува промени во зонската поделба на јавните паркиралишта, како и промени во дел од цените и надоместоците за услугите на ...