TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

А.Д „Пошта на Северна Македонија“ со активна прва електронска продавница

ТВ21 - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија“, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

А.Д „Пошта на Северна Македонија“ со активна прва електронска продавница

Вечер Прес - 07.04.2021

Од денес е активна http://www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија“, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе ...

„Пошта“ отвори сопствена електронска продавница

Н.Македонија - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на АД „Пошта на Северна Македонија“. Потрошувачите во моментот може да изберат помеѓу повеќе од 60 артикли на повеќе домашни и странски брендови, информираат од оваа институција.

Поштата на Македонија отвори прва електронса продавница

Иновативност - 07.04.2021

Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни и странски брендови, велат од таму. – Онлајн трговијата е во постојан подем насекаде во светот, а особено изминатава година кога сите сме соочени со ...

Пошта отвори електронска продавница – postashop.mk

4NEWS - 07.04.2021

Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни и странски брендови, велат од таму. Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д.

Од денес активна „Пошта-шоп“, во понудата 60 различни артикли

МКД - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија", соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

А.Д „Пошта на Северна Македонија” со активна прва електронска продавница

Слободен Печат - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија”, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

А.Д „Пошта на Северна Македонија“ со активна прва електронска продавница

Независен - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија“, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

Почна да функционира првата електронска продавница на А.Д „Пошта на Македонија"

Канал5 - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Македонија", соопштија од компанијата. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни и странски брендови, велат ...

А.Д „Пошта на Северна Македонија“ со активна прва електронса продавница

Либертас - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија“, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

А.Д „Пошта на Северна Македонија” со активна прва електронса продавница

24Инфо - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија”, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

Шеесет артикли во понудата на првата „Пошта-шоп“

+инфо - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија“, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

А.Д „Пошта на Северна Македонија” со активна прва електронса продавница

Бизнис Вести - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија”, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

А.Д „Пошта на Северна Македонија“ со активна прва електронска продавница

iPortal - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија“, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

А.Д „Пошта на Северна Македонија“ со активна прва електронса продавница

Опсервер - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија“, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни ...

А.Д „Пошта на Македонија“ отвори електронса продавница

MakPress - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Македонија“, соопштија од „Пошта на Македонија”. Потрошувачите во моментов можат да изберат помеѓу повеќе од 60 различни артикли на повеќе домашни и странски ...

„Пошта“ ја отвори својата прва електронска продавница

Локално - 07.04.2021

Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на АД „Пошта на Северна Македонија“. Потрошувачите во моментот може да изберат помеѓу повеќе од 60 артикли на повеќе домашни и странски брендови, информираат од оваа институција.