TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шехи: Протести се додека не падне Рама

Р.С.Европа - 11.02.2019

Масовните протести на опозицијата, кои почнуваат на 16 февруари ќе продолжат се до соборување на Владата на Еди Рама и формирање преодна влада. Ова, во име на обединетата албанска опозиција за тиранската телевизија Ора њуз го изјави Дашамир Шехи, ...

Шехи: Протести на опозицијата до соборување на Владата на Рама

А1 On - 11.02.2019

Масовните протести на опозицијата, кои почнуваат на 16 февруари ќе продолжат се до соборување на Владата на Еди Рама и формирање преодна влада. Ова, во име на обединетата албанска опозиција за тиранската телевизија Ора њуз го изјави Дашамир Шехи, ...

Шехи: Протести на опозицијата до соборување на Владата на Рама

24Инфо - 11.02.2019

Масовните протести на опозицијата, кои почнуваат на 16 февруари ќе продолжат се до соборување на Владата на Еди Рама и формирање преодна влада. Ова, во име на обединетата албанска опозиција за тиранската телевизија Ора њуз го изјави Дашамир Шехи, ...

Шехи: Протести на опозицијата до соборување на Владата на Рама

+инфо - 11.02.2019

Масовните протести на опозицијата, кои почнуваат на 16 февруари ќе продолжат се до соборување на Владата на Еди Рама и формирање преодна влада. Ова, во име на обединетата албанска опозиција за тиранската телевизија Ора њуз го изјави Дашамир Шехи, ...