TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најбезбедните автомобили на пазарот

КадеВечер - 12.01.2018

Независната европска организација задолжена за испитување на безбедноста на нови возила минатата година тестираше повеќе од 60 модели, а денес ги презентираме најбезбедните Меѓу оние со најдобри резултати односно најбезбедните се дури три модели на ...

(ВИДЕО) EURO NCAP: Најбезбедни автомобили по класи за 2017 година

Високи Октани - 12.01.2018

Независната европска организација задолжена за испитување на безбедноста на нови возила минатата година тестираше повеќе од 60 модели, а денес ги презентираме најбезбедните Независната европска организација задолжена за испитување на безбедноста на ...

Euro NCAP објави листа на најбезбедните возила за 2017 година

Авто Плус - 11.01.2018

Независната агенција Euro NCAP ги објави имињата на новите автомобили кои регистрираа најдобри резултати во своите категории во 2017 година За најбезбеден автомобил во репрезентативната класа од Euro NCAP го посочуваат Volkswagen Arteon, кај ...

Volvo XC60 е најбезбедниот автомобил за 2017 година

Авто Плус - 11.01.2018

Новиот Volvo XC60 е автомобил со најдобри севкупни перформанси на Euro NCAP безбедносните тестови во 2017 година и е награден со престижното признание Best in Class ХС60 постигна речиси совршени 98% за заштита на возрасните патници и кај големите ...