TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од утре двонасочен соообраќај по целата должина на булеварот „Македонски просветители“ во Охрид

Курир - 18.09.2023

Сообраќајот на булеварот „Македонски просветители“ во Охрид од утре ќе се одвива со изменет режим, односно двоначосно по целата должина на сообраќајницата. Според новиот сообраќаен режим усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, ...

Нов сообраќаен режим на булеварот „Македонски просветители“ во Охрид

4NEWS - 18.09.2023

СВР Охрид ја известува јавноста дека од утре, 19.09.2023 година (вторник), на сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот „Македонски просветители“ во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната ...

Нов сообраќаен режим на „Македонски Просветители“ од утре (дпл)

OhridNews - 18.09.2023

Од утре, 19.09.2023 година (вторник) стапува на сила новиот режим на сообраќај на улица „Македонски Просветители“ со кој по целата должина на улицата ќе се одвива двонасочен сообраќај, информираат од Општина Охрид.

Посебен режим на сообраќај во Скопје

Press24 - 17.09.2023

Поради одржување атлетска трка денеска од 8:00 часот ќе биде спроведен посебен сообраќаен режим на централното подрачје на град Скопје, информира Министерството за внатрешни работи. Како што посочуваат, стартно/целната позиција на трката е на ...

СВР Охрид истакна информација за изменет сообраќаен режим на „Македонски просветители“

Порта - 18.09.2023

СВР Охрид ја известува јавноста дека од утре, 19.09.2023 година (вторник), на сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот „Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната ...

Се трга такси постојката кај Пошта, двонасочно по булеварот „Македонски просветители“ во Охрид

ММС - 18.09.2023

СВР Охрид ја известува јавноста дека од утре, 19.09.2023 година (вторник), на сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот „Македонски просветители“ во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната ...

Од утре двонасочен соообраќај по целата должина на булеварот „Македонски просветители“ во Охрид

MakPress - 19.09.2023

– Сообраќајот на булеварот „Македонски просветители“ во Охрид од утре ќе се одвива со изменет режим, односно двоначосно по целата должина на сообраќајницата. Според новиот сообраќаен режим усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, ...

Нов сообраќаен режим на булеварот Македонски просветители во Охрид

Макфакс - 19.09.2023

СВР Охрид информира дека, денеска, во сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, предвидено е такси-постојката на ...

Нов сообраќаен режим на булеварот Македонски просветители во Охрид

Точка - 19.09.2023

СВР Охрид информира дека, денеска, во сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, предвидено е такси-постојката на ...

Нов сообраќаен режим на булеварот Македонски просветители во Охрид

Скопје инфо - 19.09.2023

СВР Охрид информира дека, денеска, во сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, предвидено е такси-постојката на ...

Нов сообраќаен режим на булеварот Македонски просветители во Охрид

MTM - 19.09.2023

СВР Охрид информира дека, денеска, во сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, предвидено е такси-постојката на ...

Нов сообраќаен режим на булеварот Македонски просветители во Охрид

Кајгана - 19.09.2023

СВР Охрид информира дека, денеска, во сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, предвидено е такси-постојката на ...

Нов сообраќаен режим на булеварот Македонски просветители во Охрид

Опсервер - 19.09.2023

СВР Охрид информира дека, денеска, во сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, предвидено е такси-постојката на ...

Нов сообраќаен режим на булеварот Македонски просветители во Охрид

Скопје1 - 19.09.2023

СВР Охрид информира дека, денеска, во сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, предвидено е такси-постојката на ...

Нов сообраќаен режим на булеварот Македонски просветители во Охрид

Centar - 19.09.2023

СВР Охрид информира дека, денеска, во сила ќе биде нов режим на сообраќајот на булеварот Македонски просветители во Охрид. Според новиот сообраќаен режим, кој е усогласен со надлежните служби во локалната самоуправа, предвидено е такси-постојката на ...