TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Аеродром паркирањето проблем, а жителите не знаат како да се плати сметката за трето возило

Порта 3 - 01.07.2022

Во Општина Аеродром во тек е ревизија на договорите на сопствениците на возила со Јавното претпријатие Градски паркинг- Скопје. Поради лошото урбанистичко планирање, следено со профитерските интереси на градежните компании, сопствениците на локации ...

Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

А1 On - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. „Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност ...

Бесплатен паркинг за крводарителите на паркиралиштата на ЈП „Градски паркинг“ додека даруваат крв

Слободен Печат - 30.06.2022

Крводарителите при дарување крв ќе можат да ги користат бесплатно паркинзите на Клинички центар и пред болницата „Осми Септември“, како и сите други затворени паркиралишта со рампа со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“.

Андоновска: Овозможуваме бесплатен паркинг за крводарителите и специјализантите на Клинички центар

Курир - 30.06.2022

Марија Андоновска, советник во Советот на Град Скопје на денешната седница ја поздрави одлуката за дополнување на ценовникот на Градски паркинг, нагласувајќи дека со оваа одлука на сите крводарители и специјализанти ќе им се овозможи бесплатен ...

Овозможуваме бесплатен паркинг за крводарителите и специјализантите на Клинички центар, рече Андоновска

Нетпрес - 30.06.2022

Марија Андоновска, советник во Советот на Град Скопје на денешната седница ја поздрави одлуката за дополнување на ценовникот на Градски паркинг, нагласувајќи дека со оваа одлука на сите крводарители и специјализанти ќе им се овозможи бесплатен ...

Андоновска: Овозможуваме бесплатен паркинг за крводарителите и специјализантите на Клинички центар

24Инфо - 30.06.2022

Марија Андоновска, советник во Советот на Град Скопје на денешната седница ја поздрави одлуката за дополнување на ценовникот на Градски паркинг, нагласувајќи дека со оваа одлука на сите крводарители и специјализанти ќе им се овозможи бесплатен ...

Андоновска: Овозможуваме бесплатен паркинг за крводарителите и специјализантите на Клинички центар

MakPress - 30.06.2022

Марија Андоновска, советник во Советот на Град Скопје на денешната седница ја поздрави одлуката за дополнување на ценовникот на Градски паркинг, нагласувајќи дека со оваа одлука на сите крводарители и специјализанти ќе им се овозможи бесплатен ...

Андоновска: Овозможуваме бесплатен паркинг за крводарителите и специјализантите на Клинички центар

Press24 - 30.06.2022

Марија Андоновска, советник во Советот на Град Скопје на денешната седница ја поздрави одлуката за дополнување на ценовникот на Градски паркинг, нагласувајќи дека со оваа одлука на сите крводарители и специјализанти ќе им се овозможи бесплатен ...

Андоновска: Овозможуваме бесплатен паркинг за крводарителите и специјализантите на Клинички

Канал5 - 30.06.2022

Се работи за одлука за дополнување на ценовникот на Градски паркинг. Зошто е оваа точка толку важна? Затоа што се однесува на две групи, а тоа се крводарителите, а тоа се специјализантите.

Андоновска: Овозможуваме бесплатен паркинг за крводарителите и специјализантите на Клинички центар

Опсервер - 30.06.2022

Марија Андоновска, советник во Советот на Град Скопје на денешната седница ја поздрави одлуката за дополнување на ценовникот на Градски паркинг, нагласувајќи дека со оваа одлука на сите крводарители и специјализанти ќе им се овозможи бесплатен ...

Бесплатен паркинг за крводарителите на паркиралиштата на ЈП „Градски паркинг“ додека даруваат крв

Скопје инфо - 30.06.2022

Крводарителите при дарување крв ќе можат да ги користат бесплатно паркинзите на Клинички центар и пред болницата „Осми Септември“, како и сите други затворени паркиралишта со рампа со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“.

Бесплатен паркинг за крводарителите и за специјализантите на Клиника

Независен - 30.06.2022

Крводарителите при дарување крв ќе можат да ги користат бесплатно паркинзите на Клинички центар и пред болницата „Осми Септември“, како и сите други затворени паркиралишта со рампа со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“.

Бесплатен паркинг на Клинички за крводарителите, повластена цена за специјализантите

Вечер Прес - 30.06.2022

Крводарителите при дарување крв ќе можат да ги користат бесплатно паркинзите на Клинички центар и пред болницата „Осми Септември“, како и сите други затворени паркиралишта со рампа со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“.

Град Скопје: Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

Макфакс - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. „Оваа поволност е предвидена со oдлуката за давање согласност ...

Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

Опсервер - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност на ...

Град Скопје: Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта при дарување крв

Канал5 - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност на ...

Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг” при дарување крв

24Инфо - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг” при дарување на крв за дарителите. Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност на ...

Град Скопје: Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

Press24 - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. „Оваа поволност е предвидена со oдлуката за давање согласност ...

Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

Курир - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност на ...

Град Скопје: Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

Точка - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. „Оваа поволност е предвидена со oдлуката за давање согласност ...

Град Скопје: Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта при дарување крв

Lider - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност на ...

Бесплатен паркинг во Скопје за оние кои ќе даруваат крв

Кајгана - 30.06.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност на ...

Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

Република - 01.07.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност на ...

Андоновска: Овозможуваме бесплатен паркинг за крводарителите и специјализантите на Клинички центар

Република - 01.07.2022

Марија Андоновска, советник во Советот на Град Скопје на денешната седница ја поздрави одлуката за дополнување на ценовникот на Градски паркинг, нагласувајќи дека со оваа одлука на сите крводарители и специјализанти ќе им се овозможи бесплатен ...

Бесплатен паркинг на затворените паркиралишта на ЈП „Градски паркинг“ при дарување крв

MakPress - 01.07.2022

Град Скопје воведува бесплатен паркинг на затворените паркиралишта (затворен паркинг простор со влезно-излезна наплатна рампа) на ЈП „Градски паркинг“ при дарување на крв за дарителите. Оваа поволност е предвидена со Одлуката за давање согласност на ...