TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Третиот маж, конечно ми се погоди!

Репортер - 14.01.2018

Фолк пејачката Благица Павловска, ужива во љубовата. Иако можеби малкумина знаат дека таа е трет пат во брак, откако зад себе има две несреќни љубовни приказни, конечно сега е среќна. „Доста ми е од сите разочараувања кои ги имав до сега, жената ...

ФОТО: Благица Павловска го покажа новиот сопруг - третиот маж ми се погоди

Press24 - 15.01.2018

Македонската фолк-пејачка Благица Павловска повторно е заљубена и ужива во љубовта. На малкумина им е познато дека таа стапи во брак по трет пат, но овој пат признава дека конечно е среќна.

Благица Павловска: Најпосле по третпат ми се погоди, секое утро му пеам ‘Не можам, душо, не можам без тебе’

Сител - 15.01.2018

Македонската фолк-пејачка Благица Павловска повторно е заљубена и ужива во љубовта. На малкумина им е познато дека таа стапи во брак по трет пат, но овој пат признава дека конечно е среќна.