TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИП со раст на профитот од 9,4 отсто

Сител - 18.07.2019

А1 Телеком Австрија соопшти дека нејзиниот македонски огранок оне.Вип во првата половина од 2019 година остварил профит пред исплата на камати, даноци и амортизација (ЕБИТДА) од 22 милиони евра, што претставува раст од 9,4 отсто во споредба со ...

ВИП со раст на профитот од 9,4 отсто

Локално - 18.07.2019

А1 Телеком Австрија соопшти дека нејзиниот македонски огранок оне.Вип во првата половина од 2019 година остварил профит пред исплата на камати, даноци и амортизација (ЕБИТДА) од 22 милиони евра, што претставува раст од 9,4 отсто во споредба со ...

ВИП со раст на профитот од 9,4 отсто

Алфа - 18.07.2019

А1 Телеком Австрија соопшти дека нејзиниот македонски огранок оне.Вип во првата половина од 2019 година остварил профит пред исплата на камати, даноци и амортизација (ЕБИТДА) од 22 милиони евра, што претставува раст од 9,4 отсто во споредба со ...

ВИП со раст на профитот од 9,4 отсто

Опсервер - 18.07.2019

А1 Телеком Австрија соопшти дека нејзиниот македонски огранок оне.Вип во првата половина од 2019 година остварил профит пред исплата на камати, даноци и амортизација (ЕБИТДА) од 22 милиони евра, што претставува раст од 9,4 отсто во споредба со ...

ВИП во првата половина од 2019 со раст на профитот од 9,4 отсто

MakPress - 18.07.2019

А1 Телеком Австрија соопшти дека нејзиниот македонски огранок оне.Вип во првата половина од 2019 година остварил профит пред исплата на камати, даноци и амортизација (ЕБИТДА) од 22 милиони евра, што претставува раст од 9,4 отсто во споредба со ...

Телеком Австрија: Профитот на ВИП со раст од 9,4 отсто

Денешен - 18.07.2019

А1 Телеком Австрија соопшти дека нејзиниот македонски огранок оне. Вип во првата половина од 2019 година остварил профит пред исплата на камати, даноци и амортизација (ЕБИТДА) од 22 милиони евра, што претставува раст од 9,4 отсто во споредба со ...

ВИП со раст на профитот од 9,4 отсто

Денар - 18.07.2019

А1 Телеком Австрија соопшти дека нејзиниот македонски огранок оне.Вип во првата половина од 2019 година остварил профит пред исплата на камати, даноци и амортизација (ЕБИТДА) од 22 милиони евра, што претставува раст од 9,4 отсто во споредба со ...

Профитот на ВИП порасна за 9,4 отсто во однос на лани

+инфо - 18.07.2019

А1 Телеком Австрија соопшти дека нејзиниот македонски огранок оне.Вип во првата половина од 2019 година остварил профит пред исплата на камати, даноци и амортизација (ЕБИТДА) од 22 милиони евра, што претставува раст од 9,4 отсто во споредба со ...