TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Возило „пајак“ од понеделник ќе врши транспорт на хаварисани и на непрописно паркирани возила во Кавадарци

Сител - 20.03.2019

Возило „пајак“ на ЈП Паркинг- Кавадарци од понеделник ќе врши транспорт на хаварисаните возила до депото на „Северен булевар“ во градот, информираа од локалната самоуправа. Исто така, како што посочија, ќе се интервенира и на непрописно паркираните ...

Од понеделник и официјално „пајакот“ во функција

Курир - 20.03.2019

Се известуваат жителите на Општина Кавадарци дека од понеделник 25.03.2019 година се пушта во функција “пајак“ возилото на ЈП Паркинг- Кавадарци. Ќе се интервенира на хаварисаните возила и ќе се врши транспорт до депото на Северен булевар.

Успешна 2018 год за ЈП „Градски Паркинг“

Скопје1 - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ што стопанисува со паркиралиштата во надлежност на Град Скопје остварило позитивни резултати во финансиското работење во 2018 година. Билансот на успех во годишниот извештај на ова претпријатие покажува дека ...

Возило „пајак“ од понеделник ќе врши транспорт на хаварисаните возила во Кавадарци

Независен - 20.03.2019

Возило „пајак“ на ЈП Паркинг- Кавадарци од понеделник ќе врши транспорт на хаварисаните возила до депото на „Северен булевар“ во градот, информираа од локалната самоуправа. Исто така, како што посочија, ќе се интервенира и на непрописно паркираните ...

„Градски паркинг“ лани заработил над 2,4 милиони евра

Макфакс - 19.03.2019

Минатата година Јавното претпријатие „Градски паркинг“ заработило над 2,4 милиони евра или точно 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Најголем пораст на приходите претпријатието имало во делот на зонското ...

Возило „пајак" од понеделник ќе врши транспорт на хаварисани и на непрописно паркирани возила во Кавадарци

Канал5 - 20.03.2019

Возило „пајак" на ЈП Паркинг- Кавадарци од понеделник ќе врши транспорт на хаварисаните возила до депото на „Северен булевар" во градот, информираа од локалната самоуправа. Исто така, како што посочија, ќе се интервенира и на непрописно паркираните ...

Успешна година за ЈП „Градски паркинг“

Скопје инфо - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ што стопанисува со паркиралиштата во надлежност на Град Скопје остварило позитивни резултати во финансиското работење во 2018 година. Билансот на успех во годишниот извештај на ова претпријатие покажува дека ...

КАВАДАРЦИ: Од понеделник пајак-возилото во акција

Вечер - 20.03.2019

Возило пајак на ЈП Паркинг- Кавадарци од понеделник ќе врши транспорт на хаварисаните возила до депото на “Северен булевар# во градот, информираа од локалната самоуправа. Исто така, како што посочија, ќе се интервенира и на непрописно паркираните ...

„Градски паркинг“ лани заработил над 2,4 милиони евра

Точка - 19.03.2019

Минатата година Јавното претпријатие „Градски паркинг“ заработило над 2,4 милиони евра или точно 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Најголем пораст на приходите претпријатието имало во делот на зонското ...

Возило „пајак" од понеделник ќе врши транспорт на хаварисани и на непрописно паркирани возила во Кавадарци

MTM - 20.03.2019

Возило „пајак" на ЈП Паркинг- Кавадарци од понеделник ќе врши транспорт на хаварисаните возила до депото на „Северен булевар" во градот, информираа од локалната самоуправа. Исто така, како што посочија, ќе се интервенира и на непрописно паркираните ...

Успешна 2018 година за ЈП „Градски паркинг“

Бизнис Вести - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ што стопанисува со паркиралиштата во надлежност на Град Скопје остварило позитивни резултати во финансиското работење во 2018 година. Билансот на успех во годишниот извештај на ова претпријатие покажува дека ...

ЈП “ГРАДСКИ ПАРКИНГ” ВО ПОЗИТИВА: Зонското и пајак-службата ја набилдале сметката

Вечер - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ што стопанисува со паркиралиштата во надлежност на Град Скопје остварило позитивни резултати во финансиското работење во 2018 година. Билансот на успех во годишниот извештај на ова претпријатие покажува дека ...

„Градски паркинг“ лани заработил над 2,4 милиони евра

24Инфо - 19.03.2019

Минатата година Јавното претпријатие „Градски паркинг“ заработило над 2,4 милиони евра или точно 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Најголем пораст на приходите претпријатието имало во делот на зонското ...

„Градски паркинг" со раст на приходите од јавни паркиралишта и од „пајакот"

Канал5 - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг" – Скопје од јавни паркиралишта во 2018 година заработило 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Омилен начин за плаќање паркинг на граѓаните на Скопје и натаму е ...

Од плаќање паркинг и „пајак“ служба „Градски паркинг“ заработил над 2,4 милиони евра

Press24 - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје од јавни паркиралишта во 2018 година заработило 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Омилен начин за плаќање паркинг на граѓаните на Скопје и натаму е ...

„Градски паркинг” со раст на приходите од јавни паркиралишта и од „пајакот”

ММС - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг” – Скопје од јавни паркиралишта во 2018 година заработило 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Омилен начин за плаќање паркинг на граѓаните на Скопје и натаму е ...

„Градски паркинг“ со раст на приходите од јавни паркиралишта и од „пајакот“

Сител - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје од јавни паркиралишта во 2018 година заработило 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Омилен начин за плаќање паркинг на граѓаните на Скопје и натаму е ...

„Градски паркинг“ со раст на приходите од јавни паркиралишта и од „пајакот“

MTM - 19.03.2019

Јавното претпријатие „Градски паркинг“ – Скопје од јавни паркиралишта во 2018 година заработило 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Омилен начин за плаќање паркинг на граѓаните на Скопје и натаму е ...

„Градски паркинг“ лани заработил над 2,4 милиони евра

Денар - 19.03.2019

Минатата година Јавното претпријатие „Градски паркинг“ заработило над 2,4 милиони евра или точно 147.115.268 денари, што е за 11.686.703 денари повеќе во однос на 2017 година. Најголем пораст на приходите претпријатието имало во делот на зонското ...