TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Р.С.Европа - 13.02.2018

Уште еден Косовец, кој се борел на страната на групата Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија, со што на бројот на косовски државјани што ги загубија животите на боиштата на Блискиот Исток се искачи на 76.

ЕРДОГАН СО ПОРАКА ДО АМЕРИКА: Престанете, инаку ќе ја почувствувате отоманската тупаница!

Маркукуле - 13.02.2018

САД би требало да престанат со претставата за борба против терористичката група ИСИС во Сирија, која се претвара во борба против Турција, изјави турскиот лидер Реџеп Таип Ердоган „Имаме 911 километри граница со Сирија.

Кумановка прпадничка на ИД убиена во Сирија

еМагазин - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, прпадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. - Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, објави ...

Младите Американци што се приклучија на ИСИС разочарани од пакет-аранжманот

Оff.net - 12.02.2018

Отидени во Сирија со цел да живеат заедно со истомислениците од цел свет и да добијат џихадистичка воена обука, американските ИСИС аџии најчесто завршувале со домашни обврски како купување намирници, фрлање ѓубре или грижа за ранетите соборци кои ...

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Алфа - 12.02.2018

Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. Уште еден косовски државјанин, кој се борел на страната на терористичката група Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија. К.А.

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Алсат-М - 13.02.2018

Уште еден Косовец, кој се борел на страната на групата Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија, со што на бројот на косовски државјани што ги загубија животите на боиштата на Блискиот Исток се искачи на 76.

Кумановка припадничка на ИД убиена во Сирија

Локално - 14.02.2018

Досега, на боиштата во Сирија и Ирак убени се најмалку 15 лица од Македонија. Во Сирија е убиена кумановка, припадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се ...

Уште еден Косовец убиен во Сирија

Сител - 13.02.2018

Уште еден Косовец, кој се борел на страната на групата Исламска држава (ИД), е убиен во Сирија, со што на бројот на косовски државјани што ги загубија животите на боиштата на Блискиот Исток се искачи на 76.

Кумановка припадничка на ИД убиена во Сирија

CivilMedia - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, прпадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Припадничка на Исламска држава од Куманово убиена во Сирија

AKO - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, припадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Џихадистка од Куманово убиена во Сирија

Република - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, прпадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Кумановка прпадничка на ИД убиена во Сирија

Телма - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, прпадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Кумановка припадничка на ИД убиена во Сирија

Слободен Печат - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, припадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Кумановка од ИСИС убиена во Сирија

Фактор - 14.02.2018

На се уште активните воени жаришта во Сирија е убиена жена од Куманово за која се смета дека била припадничка на групата Исламска држава, а веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало ...

Кумановка припадничка на ИД убиена во Сирија

Канал 77 - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, припадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Кумановка припадничка на ИД убиена во Сирија...

Н.Македонија - 14.02.2018

Кумановка прпадничка на ИД убиена во Сирија Во Сирија е убиена кумановка, прпадничка на терористичката организација Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. - Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа ...

Кумановка припадничка на групата Исламска држава е убиена во Сирија

Фокус - 14.02.2018

Кумановка, припадничка на групата Исламска држава е убиена во Сирија. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува порталот Реалитети.

Кумановка, член на ИД, убиена во Сирија

Нетпрес - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, прпадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Убиена Македонка која се борела за Исламска држава во Сирија

Маркукуле - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановчанка, припадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Кумановка прпадничка на ИД убиена во Сирија

Либертас - 14.02.2018

Дебар,14 февруари 2018(МИА) – Во Сирија е убиена кумановка, прпадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на ...

Кумановка прпадничка на ИД убиена во Сирија

Алсат-М - 14.02.2018

Во Сирија е убиена кумановка, прпадничка на групата Исламска држава. Веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува ...

Кумановка припадничка на ИД убиена во Сирија

Kumanovo News - 14.02.2018

– Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало дека таа се наоѓа во Сирија, во редовите на војската на ИД, пишува порталот Реалитети. Досега, на боиштата во Сирија и Ирак убени се најмалку 15 лица од Македонија.

Кумановка од ИСИС убиена во Сирија

Вечер - 14.02.2018

На се уште активните воени жаришта во Сирија е убиена жена од Куманово за која се смета дека била припадничка на групата Исламска држава, а веста ја потврдиле блиски роднини. – Кумановката пред четири години заминала од дома, а подоцна се дознало ...