TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штипската населба Сењак 4 доби ново спортско-рекреативно катче

Канал5 - 26.11.2022

Завршено е уредувањето на игралиштето во штипската населба Сењак 4. Спортско – рекреативното катче денес беше отворено од страна на градоначалникот, Иван Јорданов. Истакна дека просторот е направен за сите генерации со неколку спортски содржини.

Штипската населба Сењак 4 доби ново спортско-рекреативно катче

Во Центар - 26.11.2022

Завршено е уредувањето на игралиштето во штипската населба Сењак 4. Спортско – рекреативното катче денес беше отворено од страна на градоначалникот, Иван Јорданов. Истакна дека просторот е направен за сите генерации со неколку спортски содржини.

Штипската населба Сењак 4 доби ново спортско-рекреативно катче

MakPress - 27.11.2022

Завршено е уредувањето на игралиштето во штипската населба Сењак 4. Спортско – рекреативното катче денес беше отворено од страна на градоначалникот, Иван Јорданов. Истакна дека просторот е направен за сите генерации со неколку спортски содржини.