TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поранешното момче пет месеци и се заканувало дека ќе ја убие

Фокус - 16.05.2018

Вчера година во 09.15 часот Е.С.(19) од Скопје пријавила дека во периодот од 19.12.2017 до 15.05.2018 година, во повеќе наврати, добила закани по животот од нејзиното поранешно момче Н.М.(19) од Скопје.

Љубовна драма во Скопје: Девојка поминува низ пекол- 5 месеци добива закани по живот од нејзиното поранешно момче

Курир - 16.05.2018

На 15.05.2018 година во 09.15 часот Е.С.(19) од Скопје пријавила дека во периодот од 19.12.2017 до 15.05.2018 година, во повеќе наврати, добила закани по животот од нејзиното поранешно момче Н.М.(19) од Скопје.

Скопјанка добива смртни закани - поранешното момче не може да се помири со разделбата

Сител - 16.05.2018

Скопјанка раскинала со своето момче, но момчето не можело да се помири со тоа па почнало да и се заканува дека ќе ја убие. Според информациите на МВР, вчера во 09.15 часот Е.С.(19) од Скопје пријавила дека во периодот од 19.12.2017 до 15.05.2018 ...

Поранешното момче пет месеци ѝ се заканувало дека ќе ја убие

Република - 16.05.2018

Вчера година во 09.15 часот Е.С.(19) од Скопје пријавила дека во периодот од 19.12.2017 до 15.05.2018 година, во повеќе наврати, добила закани по животот од нејзиното поранешно момче Н.М.(19) од Скопје.

Љубовна драма во Скопје: Девојка поминува низ пекол - 5 месеци добива закани по живот од нејзиното поранешно момче

Скопје инфо - 16.05.2018

На 15.05.2018 година во 09.15 часот Е.С.(19) од Скопје пријавила дека во периодот од 19.12.2017 до 15.05.2018 година, во повеќе наврати, добила закани по животот од нејзиното поранешно момче Н.М.(19) од Скопје.

Поранешното момче пет месеци и се заканувало дека ќе ја убие

Либертас - 16.05.2018

Вчера година во 09.15 часот Е.С.(19) од Скопје пријавила дека во периодот од 19.12.2017 до 15.05.2018 година, во повеќе наврати, добила закани по животот од нејзиното поранешно момче Н.М.(19) од Скопје.

Скопјанка добива смртни закани – поранешното момче не може да се помири со разделбата

24Инфо - 16.05.2018

Скопјанка добива смртни закани – поранешното момче не може да се помири со разделбата Скопјанка раскинала со своето момче, но момчето не можело да се помири со тоа па почнало да и се заканува дека ќе ја убие.