TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мисајловски: Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува на седници на кои власта сака да помине закони кои се ...

Курир - 26.11.2020

Владо Мисајловски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во вестите на Сител зборуваше и што понатаму ќе прави пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Собрание каде посочи дека ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува на седници кога власта ќе сака да ...

Мисајловски: Со овие протести ВМРО-ДПМНЕ испраќа порака до властите да не ги распродаваат државните интереси

Република - 26.11.2020

Владо Мисајловски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во вестите на Сител зборуваше кои се следните чекори на ВМРО-ДПМНЕ како политичка партија каде рече дека ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи и понатаму со протести низ целата држава.

Мисајловски: Ќе не има насекаде, протести ќе има

Курир - 26.11.2020

Сакам да кажам дека овој протест не е на ВМРО-ДПМНЕ, ова е протест на македонскиот народ, рече потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски. -Секој што ја сака Македонија е добре дојден да ни се приклучи да го сопреме сето ова што го прави ...

Мисајловски:Со овие протести ВМРО-ДПМНЕ испраќа порака до властите да не ги распродаваат државните интереси

Курир - 26.11.2020

Владо Мисајловски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во вестите на Сител зборуваше кои се следните чекори на ВМРО-ДПМНЕ како политичка партија каде рече дека ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи и понатаму со протести низ целата држава.

Мисајловски: ВМРО-ДПМНЕ нема да дозволи распродавање на националните интереси, од утре протести низ цела Македонија

Press24 - 26.11.2020

Владо Мисајловски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во вестите на Сител зборуваше кои се следните чекори на ВМРО-ДПМНЕ како политичка партија каде рече дека ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи и понатаму со протести низ целата држава.

Мисајловски:ВМРО-ДПМНЕ нема да дозволи распродавање на националните интереси, од утре протести низ цела Македонија

Опсервер - 26.11.2020

Владо Мисајловски, Потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во вестите на Сител зборуваше кои се следните чекори на ВМРО-ДПМНЕ како политичка партија каде рече дека ВМРО-ДПМНЕ ќе продолжи и понатаму со протести низ целата држава.