TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) МИОА подготви листа на документи што министерствата имаат законска обврска јавно да ги објавуваат

Макфакс - 31.10.2017

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски информираше дека Владата на денешната седница ја разгледа и усвои информацијата подготвена од Министерството за информатичко општество и администрација, што се однесува на листа ...

Министерствата ќе објавуваат документи на своите сајтови

+инфо - 31.10.2017

Целта е поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните. Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб-страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред ...

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност (ВИДЕО)

Стандард - 31.10.2017

Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб- страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти денеска министерот за информатичко општество и администрација ...

Владата за две недели ќе објави 21 документ за поголема отвореност

Мета - 31.10.2017

Владата на денешната седница го усвоила предлогот на Министерството за информатичко општество и администрација на веб-страниците на министерствата и на другите органи на државната управа да бидат објавени листа на акти и на материјали што ...

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност

24 Вести - 31.10.2017

Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб-страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти денеска министерот за информатичко општество и администрација ...

МИОА подготви листа на документи што министерствата имаат законска обврска јавно да ги објавуваат

Точка - 31.10.2017

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски информираше дека Владата на денешната седница ја разгледа и усвои информацијата подготвена од Министерството за информатичко општество и администрација, што се однесува на листа ...

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност

Локално - 31.10.2017

Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб- страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти денеска министерот за информатичко општество и администрација ...

МИОА подготви листа на документи што министерствата имаат законска обврска јавно да ги објавуваат

Денар - 31.10.2017

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски информираше дека Владата на денешната седница ја разгледа и усвои информацијата подготвена од Министерството за информатичко општество и администрација, што се однесува на листа ...

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност...

Н.Македонија - 31.10.2017

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб-страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти ...

(Видео) МИОА подготви листа на документи што министерствата имаат законска обврска јавно да ги објавуваат

Правдико - 31.10.2017

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски информираше дека Владата на денешната седница ја разгледа и усвои информацијата подготвена од Министерството за информатичко општество и администрација, што се однесува на листа ...

Списоците на вработените во министерствата ќе бидат јавно изложени

Фокус - 31.10.2017

Јавноста ќе има увид во списокот на вработени во Министерствата и во планот за јавни набавки. Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб-страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните ...

Манчевски: Листа на документи кои министерствата се задолжени да ги објават на веб-страница

Академик - 31.10.2017

Владата на денешната седница ја разгледа и усвои информацијата подготвена од Министерството за информатичко општество и администрација, што се однесува на листа на акти и материјали коишто министерствата во согласност со закон се обврзани да ги ...

ВИДЕО: Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност

А1 On - 31.10.2017

Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб-страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти денеска министерот за информатичко општество и администрација ...

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност

Press24 - 31.10.2017

Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб- страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти денеска министерот за информатичко општество и администрација ...

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност

ТВ21 - 31.10.2017

Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб-страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти денеска министерот за информатичко општество и администрација ...

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност

Сител - 31.10.2017

Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб-страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти денеска министерот за информатичко општество и администрација ...

Министерствата ќе објавуваат документи за поголема транспарентност

Канал5 - 31.10.2017

Министерствата треба во рок од 15 дена на своите веб-страници да објават листа на 21 документ со цел поголема транспарентност и отчетност на државните органи пред граѓаните, соопшти министерот за информатичко општество и администрација Дамјан ...