TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во декември 9. самит Македонија 2025 – првпат виртуелно

Опсервер - 24.11.2020

– Деветото издание на самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма. Од 1 до 3 декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com своите знаења и искуства ќе ги споделат најдобрите имиња во бизнисот, ...

Во декември ќе се одржи Деветото издание на Самитот Македонија2025 – за првпат во хибридна/ дигитална форма

Бизнис Вести - 24.11.2020

Скопје, 24.11. 2020 – Деветото издание на Самитот Македонија2025, за првпат ќе се одржи во хибридна/ дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година (15:30 – 17:30 ч.) преку онлајн конференциската платформа hopin.com.

Самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во дигитална форма

Слободен Печат - 24.11.2020

Деветото издание на самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма. Од 1 до 3 декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com своите знаења и искуства ќе ги споделат најдобрите имиња во бизнисот, науката ...

Во декември 9. самит Македонија 2025 – првпат виртуелно

Канал5 - 24.11.2020

Во овој период, пандемијата на КОВИД-19 и здравствената и економската криза низ светот се неизбежна тема на сите дискусии, собири, конференции. Деветото издание на самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма.

Во декември ќе се одржи деветото издание на Самитот Македонија2025 - за првпат во хибридна/дигитална форма

Црнобело - 24.11.2020

Скопје, 2 4 .11. 2020 - Деветото издание на Самитот Македонија2025 , за првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година (15:30 – 17:30 ч.) преку онлајн конференциската платформа hopin.com .

Во декември 9. самит Македонија 2025 – првпат виртуелно

Frontline - 24.11.2020

Деветото издание на самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма. Од 1 до 3 декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com своите знаења и искуства ќе ги споделат најдобрите имиња во бизнисот, науката ...

Во декември 9. самит Македонија 2025 – првпат виртуелно

А1 On - 24.11.2020

Деветото издание на самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма. Од 1 до 3 декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com своите знаења и искуства ќе ги споделат најдобрите имиња во бизнисот, науката ...

Во декември ќе се одржи 9. самит Македонија 2025 – првпат виртуелно

Нетпрес - 24.11.2020

Во овој период, пандемијата на КОВИД-19 и здравствената и економската криза низ светот се неизбежна тема на сите дискусии, собири, конференции. Деветото издание на самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма.

Во декември 9. самит Македонија 2025 – првпат виртуелно

Вечер Прес - 24.11.2020

Деветото издание на самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма. Од 1 до 3 декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com своите знаења и искуства ќе ги споделат најдобрите имиња во бизнисот, науката ...

Во декември ќе се одржи деветото издание на самитот МАКЕДОНИЈА2025 – за првпат во хибридна/ дигитална форма

Опсервер - 24.11.2020

– Деветото издание на Самитот Македонија2025 , за првпат ќе се одржи во хибридна/ дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година (15:30 – 17:30 ч.) преку онлајн конференциската платформа hopin.com .

Бизнис-самитот Македонија 2025 годинава ќе се одржи во дигитална форма

Макфакс - 24.11.2020

Деветото издание на Самитот Македонија 2025, за првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com . Самитот Македонија 2025 е врвен регионален настан кој претставува ...

Бизнис самитот Македонија 2025 годинава ќе се одржи во дигитална форма

Опсервер - 24.11.2020

Деветото издание на Самитот Македонија 2025, за првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com . Самитот Македонија 2025 е врвен регионален настан кој претставува ...

Бизнис самитот Македонија 2025 годинава ќе се одржи во дигитална форма

Вечер - 24.11.2020

Деветото издание на Самитот Македонија 2025, за првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com . Самитот Македонија 2025 е врвен регионален настан кој претставува ...

Во декември ќе се одржи деветото издание на самитот Македонија2025 – за првпат во хибридна/ дигитална форма

Денар - 24.11.2020

Деветотоиздание на Самитот Македонија2025 , за првпат ќе се одржи во хибридна/ дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година (15:30 – 17:30 ч.) преку онлајн конференциската платформа hopin.com .

Бизнис самитот „Македонија 2025“ ќе се одржи во дигитална форма

Н.Македонија - 24.11.2020

Деветтото издание на Самитот „Македонија 2025“, за првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма од 1 до 3 декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа хопин. Самитот „Македонија 2025“ е врвен регионален настан кој претставува ...

Бизнис самитот Македонија 2025 годинава ќе се одржи во дигитална форма

Точка - 24.11.2020

Деветото издание на Самитот Македонија 2025, за првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com. Самитот Македонија 2025 е врвен регионален настан кој претставува ...

Во декември 9. самит Македонија 2025 – првпат виртуелно

MakPress - 24.11.2020

Деветото издание на самитот Македонија 2025 првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма. Од 1 до 3 декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com своите знаења и искуства ќе ги споделат најдобрите имиња во бизнисот, науката ...

Бизнис самитот Македонија 2025 годинава ќе се одржи во дигитална форма

MTM - 24.11.2020

Деветото издание на Самитот Македонија 2025, за првпат ќе се одржи во хибридна/дигитална форма од 1-ви до 3-ти декември 2020 година преку онлајн конференциската платформа hopin.com. Самитот Македонија 2025 е врвен регионален настан кој претставува ...