TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ердоган ја повикува ЕУ на преговори

Канал5 - 21.11.2020

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска ја повика Европската унија на дијалог поради зголемените тензии на истокот на Медитеранот. И покрај тоа, тој денеска продолжи со потрагата по гас.

Ердоган: Ќе ја градиме иднината заедно со Европа

Макфакс - 21.11.2020

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган, ја повика Европската Унија на дијалог, предупредувајќи го блокот да не стане инструмент на непријателство во услови на ескалација на напнатоста во Источниот Медитеран, пренесе АФП.

Ердоган ја повикува ЕУ на дијалог

Нетпрес - 21.11.2020

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган денеска ја повика Европската унија на дијалог поради зголемените тензии на истокот на ...

Ердоган: Ќе ја градиме иднината заедно со Европа

Опсервер - 21.11.2020

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган, ја повика Европската Унија на дијалог, предупредувајќи го блокот да не стане инструмент на непријателство во услови на ескалација на напнатоста во Источниот Медитеран, пренесе АФП.

Ердоган: Ќе ја градиме иднината заедно со Европа

Вечер - 21.11.2020

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган, ја повика Европската Унија на дијалог, предупредувајќи го блокот да не стане инструмент на непријателство во услови на ескалација на напнатоста во Источниот Медитеран, пренесе АФП.

Ердоган: Ќе ја градиме иднината заедно со Европа

Точка - 21.11.2020

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган, ја повика Европската Унија на дијалог, предупредувајќи го блокот да не стане инструмент на непријателство во услови на ескалација на напнатоста во Источниот Медитеран, пренесе АФП.

Ердоган: Ќе ја градиме иднината заедно со Европа

24Инфо - 21.11.2020

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган, ја повика Европската Унија на дијалог, предупредувајќи го блокот да не стане инструмент на непријателство во услови на ескалација на напнатоста во Источниот Медитеран, пренесе АФП.

Ердоган: Не се гледаме на друго место освен во Европа

А1 On - 21.11.2020

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган, ја повика Европската Унија на дијалог, предупредувајќи го блокот да не стане инструмент на непријателство во услови на ескалација на напнатоста во Источниот Медитеран, пренесе АФП.

Ердоган: Ќе ја градиме иднината заедно со Европа

Н.Македонија - 21.11.2020

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган, ја повика Европската Унија на дијалог, предупредувајќи го блокот да не стане инструмент на непријателство во услови на ескалација на напнатоста во Источниот Медитеран, пренесе АФП.

Ердоган ја повикува ЕУ на дијалог,а продолжува потрагата по гас

Локално - 21.11.2020

Турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган ја повика Европската унија на дијалог поради зголемените тензии на истокот на Средоземното море, но и покрај тоа, тој и денес продолжи со потрагата по гас таму.

Ердоган: Ќе ја градиме иднината заедно со Европа

Centar - 22.11.2020

Турскиот претседател, Реџеп Таип Ердоган, ја повика Европската Унија на дијалог, предупредувајќи го блокот да не стане инструмент на непријателство во услови на ескалација на напнатоста во Источниот Медитеран.