TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МТСП: Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата работи на расветлување на случајот со 11 месечното дете

Бриф - 12.07.2018

Министерството за труд и социјална политика денеска преку соопштение информираше дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно дете и е во постојан контакт со градинката. „Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата е веќе на терен ...

Инспектори го истражуваат случајот со каснатото дете во градинка

+инфо - 12.07.2018

Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата е веќе на терен и работи на расветлување на случајот, односно за тоа како настанала повредата на детето и ако постои сомнеж согласно со Закон ќе се поведе постапка за утврдување на дисциплински ...

Kаснато 11-месечно дете во градинка, инспекторите на терен

Макфакс - 12.07.2018

Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата работи на расветлување на случајот со 11 месечното дете кое било каснато во градинка. Министерството за труд и социјална политика информира дека е е запознато со случајот за каснатото 11 месечно ...

Kаснато 11-месечно бебе во градинка, инспекторите на терен

А1 On - 12.07.2018

Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата работи на расветлување на случајот со 11 месечното дете кое било каснато во градинка. Министерството за труд и социјална политика информира дека е запознато со случајот за каснатото 11-месечно ...

МТСП: Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата работи на расветлување на случајот со 11 месечното дете

Бизнис Вести - 12.07.2018

Министерството за труд и социјална политика ја информира јавноста дека е запозната со случајот за каснатото 11 месечно дете и е во постојан контакт со градинката. „Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата е веќе на терен и работи на ...

МТСП: Се работи на расветлување на случајот за 11-месечното дете

Press24 - 12.07.2018

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека е запознаено со случајот за каснатото 11-месечно дете во скопската градинка и дека се работи на расчистување на случајот. „Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата е веќе на ...

МТСП: Работиме на расветлување на случајот со каснатото 11-месечно бебе

Н.Македонија - 12.07.2018

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно бебе во скопската градинка Раде Јовчевски Корчагин, и работи на расветлување на случајот.

Мајка на 11-месечно бебе вчера преживеала вистинска траума во скопска градинка, инспекторите на терен

Точка - 12.07.2018

Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата работи на расветлување на случајот со 11 месечното дете кое било каснато во градинка. Министерството за труд и социјална политика информира дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно ...

МТСП: Работиме на расветлување на случајот со каснатото 11-месечно бебе

Стандард - 12.07.2018

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно бебе во скопската градинка Раде Јовчевски Корчагин, и работи на расветлување на случајот.

Инспекторите излегоа на терен по реакцијата на мајката чие дете беше каснато во градинка во Центар

Скопје инфо - 12.07.2018

Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата работи на расветлување на случајот со 11 месечното дете кое било каснато во градинка. Министерството за труд и социјална политика информира дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно ...

МТСП: Работиме на расветлување на случајот со каснатото 11-месечно бебе

ТВ21 - 12.07.2018

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно бебе во скопската градинка Раде Јовчевски Корчагин, и работи на расветлување на случајот.

МТСП: Работиме на расветлување на случајот со каснатото 11-месечно бебе

Сител - 12.07.2018

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно бебе во скопската градинка Раде Јовчевски Корчагин, и работи на расветлување на случајот.

Инспектори го истражуваат случајот со изгризаното и повредено бебе во градинката

Фокус - 12.07.2018

Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата е веќе на терен и работи на расветлување на случајот, односно за тоа како настанала повредата на детето и ако постои сомнеж согласно со Закон ќе се поведе постапка за утврдување на дисциплински ...

МТСП го истражува случајот со каснатото дете во градинка

Либертас - 12.07.2018

Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата е веќе на терен и работи на расветлување на случајот, односно за тоа како настанала повредата на детето и ако постои сомнеж согласно со Закон ќе се поведе постапка за утврдување на дисциплински ...

МТСП: Работиме на расветлување на случајот со каснатото 11-месечно бебе

24Инфо - 12.07.2018

МТСП: Работиме на расветлување на случајот со каснатото 11-месечно бебе Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно бебе во скопската градинка Раде Јовчевски Корчагин, и работи на ...

МТСП: Работиме на расветлување на случајот со каснатото 11-месечно бебе

CivilMedia - 12.07.2018

Министерството за труд и социјална политика денеска соопшти дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно бебе во скопската градинка Раде Јовчевски Корчагин, и работи на расветлување на случајот.

Инспекторите излегоа на терен по реакцијата на мајката чие дете беше каснато во градинка

Република - 12.07.2018

Одделението за инспекциски надзор за заштита на децата работи на расветлување на случајот со 11 месечното дете кое било каснато во градинка. Министерството за труд и социјална политика информира дека е запознато со случајот за каснатото 11 месечно ...