TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Cash in – Нова услуга за депонирање готовина на Вашата сметка преку банкоматите на Стопанска банка а.д. Битола

Пари - 07.12.2023

Новата CASH IN услуга на Стопанска банка а.д. Битола на клиентите им овозможува депонирање – уплата на готовина на нивната сметка преку банкоматитe, сопственост на Банката, со што им обезбедува ефикасно и брзо управување со нивните финансиски ...

Во тек е исплатата на правата од социјална и детска заштита за ноември

Кумановски м. - 05.12.2023

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец ноември 2023 година. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат ...

Во тек е исплатата на правата од социјална и детска заштита

Курир - 05.12.2023

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец ноември 2023 година. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат ...

Од денеска исплата на правата од социјална и детска заштита

Скопје инфо - 05.12.2023

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец ноември 2023 година. Корисниците на парични права коишто поседуваат дебитна картичка ќе можат да подигнат ...

Во тек е исплата на ноемвриската социјална помош

Gostivarpress.mk - 05.12.2023

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец ноември 2023 година. Од Министерството посочуваат дека корисниците на парични права коишто поседуваат ...

Во тек е исплата на ноемвриската социјална помош

365 - 06.12.2023

Министерството за труд и социјална политика информира дека денеска започна исплатата на правата од социјална, детска и цивилна заштита за месец ноември 2023 година. Од Министерството посочуваат дека корисниците на парични права коишто поседуваат ...

Cash in – Нова услуга за депонирање готовина на Вашата сметка преку банкоматите на Стопанска банка а.д. Битола

Фактор - 07.12.2023

на Стопанска банка а.д. Битола на клиентите им овозможува депонирање- уплата на готовина на нивната сметка преку банкоматитe, сопственост на Банката, со што им обезбедува ефикасно и брзо управување со нивните финансиски средства.

Cash in – Нова услуга за депонирање готовина на Вашата сметка преку банкоматите на Стопанска банка а.д. Битола

Денар - 07.12.2023

Новата CASH IN услуга на Стопанска банка а.д. Битола на клиентите им овозможува депонирање – уплата на готовина на нивната сметка преку банкоматитe, сопственост на Банката, со што им обезбедува ефикасно и брзо управување со нивните финансиски ...

Cash in – Нова услуга за депонирање готовина на Вашата сметка преку банкоматите на Стопанска банка а.д. Битола

+инфо - 07.12.2023

Новина за нашите клиенти, правни лица, кои поседуваат дебитни бизнис картички е тоа што уплатата на дневен промет, која досега ја вршеа на шалтерите на банката, сега ќе може да ја вршат на банкоматите, сопственост на Банката.