TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нормализиран сообраќајот на патот Штип - Кочани

24 Вести - 05.08.2021

Нормализиран е сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, соопшти вечерва Автомотосојузот на Македонија. Сообраќајот беше во прекин во двата правца од 21 часот поради пожар во кој гореа стрниште и ниви и се ширеше кон магистралниот пат.

Во прекин сообраќајот на патот Штип-Кочани поради пожар

24 Вести - 05.08.2021

Магистралниот пат Штип-Кочани вечерва, од 21 часот, е во прекин во двата правци поради пожар во кој гори стрниште и ниви и се шири кон магистралниот пат. Како што соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ), нормализиран е сообраќајот на ...

Нормализиран сообраќајот на патот Штип – Кочани

Опсервер - 05.08.2021

– Нормализиран е сообраќајот на магистралниот пат Штип-Кочани, соопшти вечерва Автомотосојузот на Македонија. Сообраќајот беше во прекин во двата правца од 21 часот поради пожар во кој гореа стрниште и ниви и се ширеше кон магистралниот пат.

Во прекин сообраќајот на патот Штип-Кочани поради пожар

MakPress - 05.08.2021

Магистралниот пат Штип-Кочани вечерва, од 21 часот, е во прекин во двата правци поради пожар во кој гори стрниште и ниви и се шири кон магистралниот пат. Како што соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ), нормализиран е сообраќајот на ...