TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?

Пулс24 - 18.08.2019

Иако кавгите се составен и неизбежен дел од секоја врска, постојат и такви кои се сигнал дека нешто дефинитивно не е како порано. Повеќе не се расправате околу тоа кој подарува повеќе внимание или како некој од вас се однесувал лошо во друштвото – ...

За што најчесто се расправаат паровите пред да раскинат?

Курир - 18.08.2019

Иако кавгите се составен и неизбежен дел од секоја врска, постојат и такви кои се сигнал дека нешто дефинитивно не е како порано. Повеќе не се расправате околу тоа кој подарува повеќе внимание или како некој од вас се однесувал лошо во друштвото – ...