TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фекална канализација за улицата „Прва македонска ударна бригада“

OhridNews - 21.10.2014

Екипи на Јавното претпријатие „Нискоградба“ денеска започнаа со поставување на фекална канализација на улицата „Прва македонска ударна бригада“. Новата фекална мрежа која е со профил ф300, должина од ...

Започна изградбата на третата фаза од фекалниот колкетор во Инџиково

Нетпрес - 20.10.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и в.д. директорот на јавното претпријатие „Водовод и канализација”, Бојан Василевски, денеска ...

Започна изградбата на последната фаза од фекалниот колектор Инџиково - препумпна станица Маџари

Пулс24 - 20.10.2014

Во н. Инџиково започна со изградба последната фаза од фекалниот колектор кој што оди од Инџиково – Хиподром до препумпната станица во Маџари. Должината на последната фаза на колекторот изнесува 679 ...

Тумба Маџари ќе добие фекална канализација

Вечер Прес - 20.10.2014

Градоначалниците на Град Скопје и на Општина Гази Баба, Коце Трајановски и Тони Трајковски денеска го означија почетокот на изградбата на третата фаза од фекалниот колектор во населеното место ...

Се довршува фекалниот колектор во Инџиково

Lider - 20.10.2014

Денеска во 11 часот, ќе биде означен почетокот на градежните работи на последната делница од фекалниот колектор за населеното место Инџиково. На почетокот на градежните работи ќе присуствуваат ...

Почна изградбата на фекален колектор во Инџиково

Макфакс - 20.10.2014

Изградбата на фекалниот колектор во населеното место Инџиково што ќе овозможи фекалните води по природен пат, без помош на пумпи, да одат до реката Вардар, почна во понеделник.

Започна изградбата на третата фаза од фекалниот колектор во Инџиково

А1 On - 20.10.2014

Градоначалниците на Град Скопје и на Општина Гази Баба, Коце Трајановски и Тони Трајковски го означија почетокот на изградбата на третата фаза од фекалниот колектор во населеното место Инџиково, ...

ФОТО: Изградба на 3-та фаза на фекалниот колектор во Иџиково

Курир - 20.10.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и директорот на јавното претпријатие „Водовод и канализација", Бојан Василевски, денеска ...

Град Скопје: Почна изградбата на третата фаза од фекалниот колектор во населеното место Инџиково

МРТ - 20.10.2014

Трасата на колекторот е покрај автопатот „Александар Македонски“, од стадионот „Борис Трајковски“ па се до фекалната препумпна станица „Маџари“, соопштуваат од Град Скопје...

Почна третата фаза од изградбата на фекалниот колектор за Инџиково, Ченто и Камник

+инфо - 20.10.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на о пштина Гази Баба, Тони Трајковски и в.д. директорот на јавното претпријатие „ Водовод и канализација “ , Бојан Василевски, ...

Започна изградбата на третата фаза од фекалниот колектор во Инџиково

Точка - 20.10.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и в.д. директорот на јавното претпријатие "Водовод и канализација", Бојан Василевски, денеска ...

Почна изградбата на третата фаза на фекалниот колектор во населеното место Инџиково

Пулс24 - 20.10.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и в.д. директорот на јавното претпријатие „Водовод и канализација", Бојан Василевски, денеска ...

Започна изградбата на третата фаза од фекалниот колкетор во Инџиково

Скопје инфо - 20.10.2014

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, градоначалникот на Општина Гази Баба, Тони Трајковски и в.д. директорот на јавното претпријатие „Водовод и канализација", Бојан Василевски, денеска ...

Трета фаза од изградбата на колекторот во Инџиково

Дневник - 20.10.2014

Почна со реализација третата фаза од изградбата на фекалниот колектор во населеното место Инџиково. Трасата на колекторот е покрај автопатот „Александар Македонски“ во правец на стадионот „Борис ...

Почна изградбата на третата фаза на фекалниот колектор во Инџиково

Порта 3 - 21.10.2014

Почнаа градежните работи на третата фаза од проектот за изградба на фекалниот колектор во населеното место Инџиково. Инвеститор на овој голем инфраструктурен проект е ЈП „Водовод и канализација”, ...