TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ГАЛЕРИЈА) „Кога бизнисот станува пријателство“ – American Express коктел забава oрганизирана од Силк Роуд Банка

Фактор - 14.02.2020

Силк Роуд Банка АД Скопје како ексклузивен лиценциран партнер во државата на брендот American Express на 13.02.2020 година (четврток) во ресторанот Mosh Bar Food Apartments организираше коктел забава насловена како „ Кога бизнисот станува ...

„Кога бизнисот станува пријателство“ – American Express коктел забава oрганизирана од Силк Роуд Банка

Stylist - 14.02.2020

Силк Роуд Банка АД Скопје како ексклузивен лиценциран партнер во државата на брендот American Express на 13.02.2020 година (четврток) во ресторанот Mosh Bar Food Apartments организираше коктел забава насловена како „ Кога бизнисот станува ...

(ГАЛЕРИЈА) „Кога бизнисот станува пријателство“ – American Express коктел забава oрганизирана од Силк Роуд Банка

Нетпрес - 14.02.2020

Силк Роуд Банка АД Скопје како ексклузивен лиценциран партнер во државата на брендот American Express на 13.02.2020 година (четврток) во ресторанот Mosh Bar Food Apartments организираше коктел забава насловена како „ Кога бизнисот станува ...