TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот

24Инфо - 15.03.2019

Пред утрешниот протест на албанската обединета опозиција, кој ќе се одржи пред Владата, премиерот Еди Рама порача дека „Влада не паѓа со насилни акти, и оти тоа е на штета на имиџот на земјата, економијата и џебот на граѓаните”.

Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот

А1 On - 15.03.2019

Пред утрешниот протест на албанската обединета опозиција, кој ќе се одржи пред Владата, премиерот Еди Рама порача дека „Влада не паѓа со насилни акти, и оти тоа е на штета на имиџот на земјата, економијата и џебот на граѓаните“.

Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот

Нова ТВ - 15.03.2019

Пред утрешниот протест на албанската обединета опозиција, кој ќе се одржи пред Владата, премиерот Еди Рама порача дека „Влада не паѓа со насилни акти, и оти тоа е на штета на имиџот на земјата, економијата и џебот на граѓаните“.

Рама до опозицијата: Господ рече дека нема да се меша во изборите

+инфо - 15.03.2019

Пред утрешниот протест на албанската обединета опозиција, кој ќе се одржи пред Владата, премиерот Еди Рама порача дека „Влада не паѓа со насилни акти, и оти тоа е на штета на имиџот на земјата, економијата и џебот на граѓаните“.

Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот

Независен - 15.03.2019

Пред утрешниот протест на албанската обединета опозиција, кој ќе се одржи пред Владата, премиерот Еди Рама порача дека „Влада не паѓа со насилни акти, и оти тоа е на штета на имиџот на земјата, економијата и џебот на граѓаните“.

Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот

Локално - 15.03.2019

Пред утрешниот протест на албанската обединета опозиција, кој ќе се одржи пред Владата, премиерот Еди Рама порача дека „Влада не паѓа со насилни акти, и оти тоа е на штета на имиџот на земјата, економијата и џебот на граѓаните“.

Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот

Н.Македонија - 15.03.2019

Пред утрешниот протест на албанската обединета опозиција, кој ќе се одржи пред Владата, премиерот Еди Рама порача дека „Влада не паѓа со насилни акти, и оти тоа е на штета на имиџот на земјата, економијата и џебот на граѓаните“.

Рама: Владата не можат да ја урнат насилни акти, таа останува до завршување на мандатот

Опсервер - 16.03.2019

Пред утрешниот протест на албанската обединета опозиција, кој ќе се одржи пред Владата, премиерот Еди Рама порача дека „Влада не паѓа со насилни акти, и оти тоа е на штета на имиџот на земјата, економијата и џебот на граѓаните“.