TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

3Д Принт медицинска опрема донира 50 визири на Националната галерија

Независен - 01.06.2020

smart Ентузијастите кои откако почна пандемијата со корона вирусот, печатат визири и бесплатно ги делат на медицинскиот персонал во земјава, донираа 50 визири и за културните работници. „Светов се уште е под опсада во неизвесност до кога ќе трае ...

3Д Принт Медицинска опрема донираше 50 визири на Националната галерија

Вечер Прес - 01.06.2020

smart „На 30 мај на наше огромно задоволство добивме донација – визири за сите вработени во Националната галерија. Немаме зборови на благодарност до момците од 3Д Принт Медицинска опрема, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари и др.

3Д Принт Медицинска опрема донира 50 визири на Националната галерија

Опсервер - 01.06.2020

Скопје, 1 јуни 2020 Светов сеуште е под опсада во неизвесност до кога ќе трае пандемијата од вирусот ковид – 19. Постојано се пренесуваат непријатни вести за заболени и жртви од оваа болест.

3Д Принт Медицинска опрема донираше 50 визири на Националната галерија

MakPress - 01.06.2020

„На 30 мај на наше огромно задоволство добивме донација – визири за сите вработени во Националната галерија. Немаме зборови на благодарност до момците од 3Д Принт Медицинска опрема, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари и др.

Визири за вработените во Националната галерија

Република - 02.06.2020

На 30 мај 2020 год. на наше огромно задоволство добивме ДОНАЦИЈА – визири за СИТЕ вработени во Националната галерија. Немаме зборови на благодарност до момците од 3Д Принт Медицинска опрема, Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари и д-р Ненад ...