TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наместо витамин ги голтнала слушалките: Кога сфатила што направила, настанала паника, а нејзиното објаснување е ...

Во Центар - 22.09.2023

Американката Тејна Баркер (52) разговарала со пријателка и во еден момент сфатила дека мора да ги испие витамините. Во едната рака држела слушалки од Apple AirPod, а толку била занесена во разговорот со својата пријателка што наместо витамините ги ...

ГИ ИСПИЛА СЛУШАЛКИТЕ НАМЕСТО ВИТАМИНИТЕ Американка направила грешка зборувајќи на телефон

+инфо - 20.09.2023

Се согласувам со она што го предложија. Не знам дали некој некогаш го направил тоа. Штета е, но го направив тоа, па ќе видиме што ќе се случи. Ќе ги послушам советите на професионалците. Има и бонус - јас сè уште го имам мојот вистински Ер Под, ...

Жена наместо витамини голтала AirPods: Нејзиното објаснување е неверојатно

Во Центар - 21.09.2023

Американката Тана Баркер (52) еднаш испила AirPod слушалки додека разговарала на телефон со пријателка. Имено, во текот на телефонскиот разговор Тана сфатила дека мора да ги пие витамините, додека во другата рака држела слушалки AirPod.

Жена наместо витамини голтала AirPods: Нејзиното објаснување е неверојатно

Пулс24 - 21.09.2023

Американката Тана Баркер (52) еднаш испила AirPod слушалки додека разговарала на телефон со пријателка. Имено, во текот на телефонскиот разговор Тана сфатила дека мора да ги пие витамините, додека во другата рака држела слушалки AirPod.