TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fiat Panda и Fiat 500 добиваат специјален D-Fence пакет за активно дезинфицирање на автомобилот

CARClub - 01.06.2020

Иновативниот систем развиен од Mopar дивизијата комбинира напреден филтер и прочистувач за воздух, како и ултравиолетово светло. Системот развиен од Mopar дивизијата на FCA е директен одговор на Ковид-19 пандемијата и негова задача е дополнително ...

Претставен е автомобил што штити од вируси!

USB - 01.06.2020

Италијанскиот производител на автомобили лансираше модели кои поседуваат систем за прочистување на воздухот. Се чини дека пандемијата на коронавирусот е минато и дека светот полека, но сигурно се враќа во нормала, но сепак луѓето се повеќе и повеќе ...

Автомобил со филтер кој ќе ве заштити од вирусот

Канал5 - 01.06.2020

Италијанскиот произведувал на автомобили лансираше модел кој поседува систем за прочистување на воздухот. Иако се чини дека пандемијата на коронавирусоот станува минато и дека светот полека но сигурно се враќа во нормала, сепак луѓето се повеќе и ...

Хибридните Fiat 500 и Panda со ултравиолетово осветлување

Додај Гас - 01.06.2020

Идејата за употреба на ултравиолетова светлина за дезинфекција на салонот не е нова Хибридните Fiat 500 и Panda добиваат пакет D-Fence од компанијата Mopar, која е дел од концернот FCA. Комплетот, според дизајнерите, помага да се намали ризикот од ...