TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гран при на „Езерски бисери“ за пијанистката Ана Гаштаровска

Независен - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17-иот меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби фестивалска статуетка, парична награда од 1000 долари која ја додели Фондацијата Зографски и охридски бисери од ...

Гран при награда за македонската пијанистка Ана Гаштаровска

Независен - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.

Гран при награда за македонската пијанистка Ана Гаштаровска

А1 On - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.

Гран при награда за македонската пијанистка Ана Гаштаровска

Локално - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.

Гран при награда за македонската пијанистка Ана Гаштаровска

+инфо - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.

Гран при награда за македонската пијанистка Ана Гаштаровска

Опсервер - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.

Арт фестивал Езерски бисери: Гран при за македонската пијанистка Ана Гаштаровска

Денешен - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.

Гран при на „Езерски бисери“ за пијанистката Ана Гаштаровска

Република - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17-иот меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби фестивалска статуетка, парична награда од 1000 долари која ја додели Фондацијата Зографски и охридски бисери од ...

Гран при награда за македонската пијанистка Ана Гаштаровска

MakPress - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.

Гран при награда за македонската пијанистка Ана Гаштаровска

1tv - 13.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.

Гран при награда за младата македонска пијанистка Ана Гаштаровска

Вечер - 14.08.2019

Македонската пијанистка Ана Гаштаровска ја освои наградата Гран при на 17 меѓународен арт фестивал „Езерски бисери“ и доби парична награда од 1.000 долари, доделена од Фондацијата Зографски и охридски бисери од семејството Филеви.