TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Над 600.000 хотели во светот почнуваат да го прифаќаат биткоинот како валута

24auto - 11.08.2020

Bitcoin, Ethereum, Binance Coin и повеќе од 25 дигитални валути се прифаќаат за плаќање во повеќе од 600.000 хотели низ светот. криптовалутите стануваат се попопуларни кај луѓето. Повеќе нема потреба од картички и кеш пари, во иднина хотелите ќе ...

Околу 600.000 хотели во светот почнаа да го прифаќаат биткоинот: Може да се резервира и сега

Слободен Печат - 10.08.2020

Интернет платформата за патувања Агода (која е дел од Букинг Холидејс) се здружи со слична крипто услуга, travala.com. Сега преку крипто- валута може да се резервираат повеќе од 600.000 хотели во речиси 200 земји во светот.

Илјадници хотели ширум светот започнаа да прифаќаат биткоин: Сега можете да резервирате

Пулс24 - 10.08.2020

Интернет-платформата за патувања на Агода (која е дел од Booking Holdings) се здружи со слична крипто-услуга, travala.com. Повеќе од 600.000 хотели во скоро 200 земји низ целиот свет сега можат да се резервираат преку крипто валути.