TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каков метод користи Елон Маск за да ја победи конкуренцијата

Friday.mk - 12.01.2018

Пред да стане претприемач кој го менува светот, Елон Маск бил на пат да стане физичар – дури ги започнал и докторските студии на Стенфорд. Но, пред да се откаже од тоа, со себе понел вредни впечатоци кои подоцна го направија милионер.

Прв поглед на тунелот кој Eлон Маск го гради под Лос Анџелес

Кајгана - 12.01.2018

После речиси пет месеци, милијардерот Eлон Маск конечно го заврши копањето на тунелот под Лос Анџелес, кое го изведува неговата компанија „Boring“. Маск има за цел со подземна мрежа на тунели да го реши проблемот со сообраќајни гужви во Лос Анџелес, ...

Елон Маск за секс забавата: Си заминав пред да почне журката

Кајгана - 12.01.2018

Елон Маск присуствувал на контроверзна забава во домот на еден инвеститор од Силициумската долина, која е опишана како „секс оргија“, потврдија неговите претставници и додаваат дека Маск си заминал пред да почнат наводните оргии.