TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади, се ветуваат во Центар од Герасимовски

Скопје1 - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски: Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Zoom - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски: Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Бриф - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски: Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Канал5 - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски: Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Бизнис Вести - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски: Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Опсервер - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски: Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Република - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски: Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Centar - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски најавува грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Независен - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Герасимовски: Грантови за самовработување, отворање мали бизниси, повисоки стипендии за млади

Lider - 13.10.2021

Преку мерките за млади општина Центар најави подобрување на студентскиот стандард, намалување на младинската невработеност, спроведување на зелени политики и креирање на младински политики за општествен развој.

Весковски вети Младински центар и буџет за млади

Фокус - 12.10.2021

Преку градење одржливи системи за поддршка и механизми за активно учество на младите во креирањето на локалните политики и заедничко носење на одлуки, создаваме општина што е пријател на младите, рече кандидатот за градоначалник на СДСМ во Карпош ...

МЛАДИНСКИ ЦЕНТАР СО БИБЛИОТЕКА Весковски најавува и Канцеларија за млади (ВИДЕО)

+инфо - 12.10.2021

Кандидатот на СДСМ најавува и субвенционирање на еколошки превоз за млади - за велосипеди и електрични тротинети за што ќе се воведе квота за млади до 29 години. Кандидатот за Општина Карпош Душко Весковски во својата програма посветил повеќе ...

Весковски ветува субвенции, стипендии за млади, отворање на нов Младински центар

Фактор - 12.10.2021

Kaндидатот за градоначалник од СДСМ за Карпош, Душко Весковски ја промовираше својата програма. „Преку градење одржливи системи за поддршка и механизми за активно учество на младите во креирањето на локалните политики и заедничко носење на одлуки, ...

Весковски: Ќе креираме на локална младинска стратегија и ќе отвориме нов Младински центар

Канал5 - 12.10.2021

Весковски издвои повеќе проекти како, отворање нов Младински центар и Канцеларија за млади, креирање локална младинска стратегија и буџет за млади. Градење одржливи системи за поддршка и механизми за активно учество на младите во креирањето на ...

Весковски: Ќе креираме на локална младинска стратегија и ќе отвориме нов Младински центар

Press24 - 12.10.2021

Градење одржливи системи за поддршка и механизми за активно учество на младите во креирањето на локалните политики и заедничко носење на одлуки, е целта на проектите кои денеска ги презентираше кандидатот за градоначалник на општина Карпош од СДСМ и ...

Весковски: Ќе креираме на локална младинска стратегија и ќе отвориме нов Младински центар

Вечер Прес - 12.10.2021

Градење одржливи системи за поддршка и механизми за активно учество на младите во креирањето на локалните политики и заедничко носење на одлуки, е целта на проектите кои денеска ги презентираше кандидатот за градоначалник на општина Карпош од СДСМ и ...

Весковски: Ќе креираме локална младинска стратегија и ќе отвориме нов Младински центар

MakPress - 12.10.2021

Градење одржливи системи за поддршка и механизми за активно учество на младите во креирањето на локалните политики и заедничко носење на одлуки, е целта на проектите кои денеска ги презентираше кандидатот за градоначалник на општина Карпош од СДСМ и ...