TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Градоначалникот на Ѓорче го уништува паркот, веќе издал маркица за зграда (документи)

Република - 15.04.2019

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски во својата предизборна кампања постојано потенцираше дека најважен дел од неговата програма е здравата животна средина. Тој пред да стане градоначалник на жителите на Ѓорче Петров им ...

Градоначалникот на Ѓорче го уништува паркот, веќе издал маркица за зграда (документи)

Курир - 15.04.2019

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Наумовски во својата предизборна кампања постојано потенцираше дека најважен дел од неговата програма е здравата животна средина. Тој пред да стане градоначалник на жителите на Ѓорче Петров им ...

„Вечер“: Паркот во Ѓорче Петров ќе се урива, Наумоски дал маркица за зграда

Нетпрес - 15.04.2019

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров Наумовски во својата предизборна кампања постојано потенцираше дека најважен дел од неговата програма е здравата животна средина. Наумовски пред да стане градоначалник на жителите на Ѓорче Петров им ветуваше ...

ВЕЧЕР: Во паркот на Ѓорче ќе никне зграда – градоначалникот издал маркица

Скопје1 - 15.04.2019

Градоначалникот на општина Ѓорче Петров – Наумовски во својата предизборна кампања постојано потенцираше дека најважен дел од неговата програма е здравата животна средина. Наумовски пред да стане градоначалник на жителите на Ѓорче Петров им ветуваше ...