TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денеска се слави Светата маченичка Анисија: Сите девојки и жени кои имаат неисполнета желба треба да направат една ...

Скопје24 - 12.01.2019

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 декември. Св. маченичка Анисија. Родена е во Солун од угледни и богати родители, воспитана во Христовата вера. Рано остана сираче и целата се предаде на богомислие и на молитва во својот ...

Денеска ja славиме Света Анисија: Сите девојки и жени кои имаат неисполнета желба да направат една работа

Курир - 12.01.2019

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 декември. Св. маченичка Анисија. Анисија беше родум од Солун. Потекнуваше од угледен и богат род. Родителите и беа побожни луѓе и добро се погрижија околу нејзиното воспитание; уште од ...

Јa славиме Света Анисија: Сите девојки и жени кои имаат неисполнета желба да направат едно нешто

Press24 - 12.01.2019

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 декември. Св. маченичка Анисија. Анисија беше родум од Солун. Потекнуваше од угледен и богат род. Родителите и беа побожни луѓе и добро се погрижија околу нејзиното воспитание; уште од ...

Денеска ja славиме Света Анисија: Сите девојки и жени кои имаат неисполнета желба да направат една работа

Сител - 12.01.2019

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 декември. Св. маченичка Анисија. Анисија беше родум од Солун. Потекнуваше од угледен и богат род. Родителите и беа побожни луѓе и добро се погрижија околу нејзиното воспитание; уште од ...

Денеска ja славиме Света Анисија: Сите девојки и жени кои имаат неисполнета желба да направат една работа

24Инфо - 12.01.2019

Денеска ja славиме Света Анисија: Сите девојки и жени кои имаат неисполнета желба да направат една работа Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 декември. Св. маченичка Анисија. Анисија беше родум од Солун.

Денеска ja славиме Света Анисија: Сите девојки и жени кои имаат неисполнета желба да направат една работа

Пулс24 - 12.01.2019

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 30 декември. Св. маченичка Анисија. Анисија беше родум од Солун. Потекнуваше од угледен и богат род. Родителите и беа побожни луѓе и добро се погрижија околу нејзиното воспитание; уште од ...